Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
válasz
Nagytoll
üzenetére
Megvan a probléma.
Interferencia...
Pedig ez volt az első amit kizártam. Nem hittem hogy tényleg be tudnak egymásnak zavarni a dolgok. Eddig sose volt interferencia gondom.Bluetoothon keresztül elsőre jónak tűnt ameddig be nem dugtam a dongle mellé egy pendrive-ot és elkezdtem rá írni dolgokat. Egyből megfagyott az egérmutató

Most úgy néz ki jobb a helyzet hogy a Logitech unifying vevő a gép hátuljába az alapba van dugva olyan portba ami körül nincs más. Közben 2 másik eszközhöz is kapcsolódva volt a gép Bluetoothon.
Az lesz a végső megoldás amit valahol olvastam, hogy egy USB hosszabbító kábellel távolabb lesz a Logitech dongle, így elvileg nem lesz annyi interferencia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 10
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB