Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Fujifilm X
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
válasz
Nagytoll #6802 üzenetére
Megvan a probléma.
Interferencia...
Pedig ez volt az első amit kizártam. Nem hittem hogy tényleg be tudnak egymásnak zavarni a dolgok. Eddig sose volt interferencia gondom.Bluetoothon keresztül elsőre jónak tűnt ameddig be nem dugtam a dongle mellé egy pendrive-ot és elkezdtem rá írni dolgokat. Egyből megfagyott az egérmutató
Most úgy néz ki jobb a helyzet hogy a Logitech unifying vevő a gép hátuljába az alapba van dugva olyan portba ami körül nincs más. Közben 2 másik eszközhöz is kapcsolódva volt a gép Bluetoothon.
Az lesz a végső megoldás amit valahol olvastam, hogy egy USB hosszabbító kábellel távolabb lesz a Logitech dongle, így elvileg nem lesz annyi interferencia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobilinternet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest