-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha minimalista WM-mel használod, akkor a bootidő leszorítható 4 mp. környékére egy sima SATA3 SSD-vel. Ez Minten elérhetetlen.
Szép is lenne, ha WM-et kéne használni, hogy megfelelő bootidő legyen. Amúgy igazad van, Mint Cinnamonnal 5 sec alá nem ment a bootidő, Debian Cinnamonnal viszon 3 sec volt, pár éve kipróbáltam Antergossal, az 2,7 sec bootidőt hozott. Mindenütt a leglomhább DE volt fenn, szóval nem kell ide WM.

Jó dolog az SSD, én is sokáig küzdöttem ellene, mert minek az, ha WD Black-et használok rendszer alatt, de szerencsére már megvannak, így viszont a leggyorsabb, legstabilabb HDD-t tárolásra használom, ha ezt előbb tudom, dupla tárhelyet vehettem volna az áráért.

Desktopnál lehet a legjobban megoldani, mert ott valóban elég egy 10 rugós 12GB-os SSD és xTB HDD tárolásra. Laptopnál kicsit nehezebb ezt megoldani, ha csak ki nem dobod a DVD írót.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- E-roller topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- Mazda topik
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB