- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HTPC (házimozi PC) topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Még ubuntu után, és arch előtt volt terítéken a gentoo. Sajna az időigénye miatt kimaradt:-) Az Arch Linux van olyan jó, de jóval egyszerűbb. Gentoo alatt még optimálisabb rendszer készíthető, csak sajna borzasztó időigényes... majd, ha nyugdíjas leszek:-) A régi laptopom megdöglött, az új régit (céges dell e6530 at megvettem, a cégnél 3 évig használtam) hivatalos winnel kaptam, rendesen rosszul voltam a linux konzol hiányától:-) Azt mondják az Archra, hogy macerás telepíteni, de ez csak szokás kérdése, nekem már hiányzik. Akit egyszer megfertőz a mélykonzolos telepítő, az örökre függő marad:-)
Jelenlegi eszközömön dualboot van Arch Linuxxal és Windowszal. A hivatalos wint, csak addig használtam, míg rá nem ment az Arcsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest