- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
ubyegon2 #3176 üzenetére
szeirntem Te is tudod, hogy nem a nagymamákról beszéltem. .-)
de amúgy nekik is felesleges, hiszen kint van a firefox ikon, meg a skype ikon oszt mi kell még? ,-Dazt nem bírom, mikor 20 évesek nyavajognak lustaságból, -nem a magyar nyelv iránti tiszteletből, szeretetből - hogy mééé nem magyaaaa'a óesiksz?
ha segítséget akarsz kérni, aki komolyabb szinten használja, az angolt tol (legyen szó Linux-ról, vagy az összes 3D, DTP-s, grafikai (illu, PS) programokról)
és hozd szinkronba amit ő magyaráz, azzal amit Te látsz. nameg az írott irodalom is angol programokról szól ... előző munkahelyen a ügyvez ócsósága miatt a magyar Adobe Creatíve Suite csomagot vette meg, 4 dobozt ... dobhatta ki a kukába ...
meg szerintem a számítástechnika nyelve az angol - mondom ezt úgy, hogy egy épképzláb mondatot nem tudok elmondani ...
és amit bob.zxr mondott: Photoshop - multiply- "szendvicspozitiv" - fannnntasssztikusss ,-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest