-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Lehet, hogy kicsit már ideges is voltam. Azt hittem, hogy a gépemen még bőven futtatható a legújabb Linux generáció és most nem kicsit csalódtam. A legújabb Winfos bezzeg vígan szaladna rajta minden kompromisszum nélkül.
Tudom, hogy erről az ATI tehet és nem az opensouce közösség, na de mégis... Úgy néz ki, kénytelen leszek a Winfost visszarakni. Feltehetem a Debiant, de Novemberben jön a 8.0 és akkor megint kereshetek valami mást. Nem fogok hetente telepítgetni, mert lassan már másra sem használom a laptopot, mint operációs rendszer telepítgetésre. A Winfos meg 5 évig ment röccenés nélkül és még defragmentációra sem volt szükség egyszer sem!Mint írtam, a nyílt driverrel telepítem. Aztán frissítem a kernelt a legújabbra és beállítom a dpm-et. A zárt driver-es telepítés nem támogatott, azt írja, nincs driver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged