- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Lehet, hogy kicsit már ideges is voltam. Azt hittem, hogy a gépemen még bőven futtatható a legújabb Linux generáció és most nem kicsit csalódtam. A legújabb Winfos bezzeg vígan szaladna rajta minden kompromisszum nélkül.
Tudom, hogy erről az ATI tehet és nem az opensouce közösség, na de mégis... Úgy néz ki, kénytelen leszek a Winfost visszarakni. Feltehetem a Debiant, de Novemberben jön a 8.0 és akkor megint kereshetek valami mást. Nem fogok hetente telepítgetni, mert lassan már másra sem használom a laptopot, mint operációs rendszer telepítgetésre. A Winfos meg 5 évig ment röccenés nélkül és még defragmentációra sem volt szükség egyszer sem!Mint írtam, a nyílt driverrel telepítem. Aztán frissítem a kernelt a legújabbra és beállítom a dpm-et. A zárt driver-es telepítés nem támogatott, azt írja, nincs driver.
Új hozzászólás Aktív témák
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- BMW topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Haditechnika, harcászat
- Rettegés és új ellenfelek: bemutatkozott a Lords of the Fallen II Umbralja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB