- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Raspberry-m mindig is volt, emellett a (fake)
Atari korszak óta a konzolok is folyamatosan jelen vannak a háztartásban, szóval nem egy te mész, te jössz szituról van szó. Egyáltalán nem.A PC vonalat muszáj voltam dobni mivel már teljesen felemésztette az anyagiakat és az összes szabadidőmet. Amit a képeken látsz az csak töredéke az elmúlt 5 év termésének. Idővel egyre nehezebb volt megmagyarázni a feleségemnek, hogy miért van szükségem egy közel 100.000 forintos gépházra, és ha már így van, akkor miért kell újra eladnom belőle a méregdrága RTX-et, mikor lényegében voltak időszakok amikor hetekig be sem kapcsoltam a gépet.
Megváltozott az életem, elköltőztünk, munkahelyet váltottam, családom lett, a futószalagon gyártott játékok meg már régen nem hozták azt a szintet mint egy Dungeon Keeper 2, Broken Sword vagy egy Diablo 1, csak ugye ehhez is idő kellett mire elfogadtam, megmagyaráztam magamnak, hogy már vége, nem te vagy a célközönség, nem akarnak már szórakoztatni a fejlesztők... (illetve ez nem teljesen az ő saruk de ebbe most nem mennék bele, tudom milyen a impossible határidős meló)Szóval ez a 3900x megtartás olyan mintha azt mondanád a drogosnak, hogy büszke vagyok rád, sikeres volt a terápia, de azért tartsd meg a tűt és az esütkanalat

Röviden ennyi.
Attila voltam, 95 óta gépfüggő

Új hozzászólás Aktív témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- EA Sports WRC '23
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Atari korszak óta a konzolok is folyamatosan jelen vannak a háztartásban, szóval nem egy te mész, te jössz szituról van szó. Egyáltalán nem.

BoB