Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem, nincs harag, nem is azért írtam, hogy megbántsalak. Csak furákat írsz, mint most is a windowson levelezést szereted. Az pl. pont az a műfaj Windowson, hogy egyik (pl. Outlook akármelyik verziója) mailkliens C4rabb, mint a másik (pl. The Bat), egy normális van, a Thunderbird, de az meg natívan megy Linux alatt is. Elég sokan csak böngészőből leveleznek webes felületről, arra meg megint csak jó ugyanaz a Firefox, Chrome, akármi, ami Linux alá is van.
Párhuzamos portot is van 15 éve nem használtam (akkor is utoljára retró gépeken), az utoljára nagyon régi nyomtatóknak, ősi szkennereknek, ZIP drive-oknak kellett, meg két DOS-os gép összekötésére, ha nem volt bennük hálókártya, de mégis fájlokat akart megosztani az ember, gyorsabban, mint a soros port lehetővé tette. Már vagy 10+ éve egy új gépre se teszik rá ezt a portot.
A soros portnak lehet még haszna, egyes eszközökön (szerver, hálózati eszköz, műholdvevő, ipari gépek, stb.) az admin port / konzol még mindig soros port, de ezt meg USB-RS232 adapterrel szokták megoldani, meg ez megint már nem home user kategória, amit az itteni PH-s topikokban én azért titkon feltételezek.
XnView-ból mi hiányzik, ami az Irfanban benne van?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest