-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem, nincs harag, nem is azért írtam, hogy megbántsalak. Csak furákat írsz, mint most is a windowson levelezést szereted. Az pl. pont az a műfaj Windowson, hogy egyik (pl. Outlook akármelyik verziója) mailkliens C4rabb, mint a másik (pl. The Bat), egy normális van, a Thunderbird, de az meg natívan megy Linux alatt is. Elég sokan csak böngészőből leveleznek webes felületről, arra meg megint csak jó ugyanaz a Firefox, Chrome, akármi, ami Linux alá is van.
Párhuzamos portot is van 15 éve nem használtam (akkor is utoljára retró gépeken), az utoljára nagyon régi nyomtatóknak, ősi szkennereknek, ZIP drive-oknak kellett, meg két DOS-os gép összekötésére, ha nem volt bennük hálókártya, de mégis fájlokat akart megosztani az ember, gyorsabban, mint a soros port lehetővé tette. Már vagy 10+ éve egy új gépre se teszik rá ezt a portot.
A soros portnak lehet még haszna, egyes eszközökön (szerver, hálózati eszköz, műholdvevő, ipari gépek, stb.) az admin port / konzol még mindig soros port, de ezt meg USB-RS232 adapterrel szokták megoldani, meg ez megint már nem home user kategória, amit az itteni PH-s topikokban én azért titkon feltételezek.
XnView-ból mi hiányzik, ami az Irfanban benne van?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged