Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Arch Linux topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vargalex félisten Szerintem a wiki-ben nagyjából ott is a válasz: " 
 Haveged was created to remedy low-entropy conditions in the Linux random device that can occur under some workloads, especially on headless servers."Márpedig az Arch Linux ARM elsőslegesen headless server-ekhez készült. Ezért is része több dolog az alaptelepítésnek, hiszen egy olyan rendszert kell elindítani, ami rögtön távolról is elérhető, tehát pl. az SSH kulcsok generálása is megtörtént (ehhez pedig kell a random úgy, hogy semmi felhasználói aktivitás nem volt). 
 Az már más kérdés, hogy a projekt indulása óta már több olyan board is van (pl. a kolléga által használt Raspberry Pi), amire kijelző is köthető, tehát akár teljesértékű desktop rendszerként lesz használva. Én anno pl. Seagate GoFlex Net-en használtam nagy megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

BoB
 BoB