Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Koszonom!
Tiling nem kell, szoval akkor marad az Open es a polybar mert arra gondoltam, hogy ha mar ugy is valtok Debian/Xfce vonalrol akkor legyen ez egy nagy ugras, igy elengedem a DE-et es Arch/openbox/polybar vonalon elek tovabb.
(mindig is akartam egy minimal rendszert)Elkezdtem visszaolvasni 1000 hszt es azt kell mondjam rengeteg hasznos okossagot leirtatok mar
persze nyilvan lesz meg par kerdesem, de majd ugy is meglatjatok... 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(mindig is akartam egy minimal rendszert)
persze nyilvan lesz meg par kerdesem, de majd ugy is meglatjatok... 
BoB