Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kivalo ez a Manjaro, csak epp olyan problemaval talakoztam, amivel eddig soha, sehol.
Felraktam a virt-managert igy:sudo pacman -S virt-manager qemu vde2 ebtables dnsmasq bridge-utils openbsd-netcatsudo systemctl enable libvirtd.servicesudo systemctl start libvirtd.service
Megprobaltam volna letrehozni egy virtualis gepet, es csak LXC lehetosegem van, KVM nincs.
Ezt amikor probaltam, nem vettem eszre, es megprobaltam egy OS containert letrehozni.
Van egy letezo qcow2 rendszerkepem, megprobaltam azt betallozva letrehozni a cuccot.
A letrehozas vegen panaszkodott, hogy nem tudja elinditani a 'default' network interfacet, igy futtattam a: (ezt kovettem)sudo virsh net-start defaultsudo virsh net-autostart defaultde sajnos nem mukodott.
Ujrainditottam a libvirtd-t, asudo systemctl restart libvirtd-vel, aztan futtattam asudo virsh net-start defaultsudo virsh net-autostart default
aztan mukodott...
Sajnos meg mindig nem jottem ra, mit ronthatok el, mert nem tudok tovabbra sem KVM virtualis gepeket letrehozni.
Mit nezek be?
Koszi!
Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB