Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Kivalo ez a Manjaro, csak epp olyan problemaval talakoztam, amivel eddig soha, sehol.
Felraktam a virt-managert igy:sudo pacman -S virt-manager qemu vde2 ebtables dnsmasq bridge-utils openbsd-netcatsudo systemctl enable libvirtd.servicesudo systemctl start libvirtd.service
Megprobaltam volna letrehozni egy virtualis gepet, es csak LXC lehetosegem van, KVM nincs.
Ezt amikor probaltam, nem vettem eszre, es megprobaltam egy OS containert letrehozni.
Van egy letezo qcow2 rendszerkepem, megprobaltam azt betallozva letrehozni a cuccot.
A letrehozas vegen panaszkodott, hogy nem tudja elinditani a 'default' network interfacet, igy futtattam a: (ezt kovettem)sudo virsh net-start defaultsudo virsh net-autostart defaultde sajnos nem mukodott.
Ujrainditottam a libvirtd-t, asudo systemctl restart libvirtd-vel, aztan futtattam asudo virsh net-start defaultsudo virsh net-autostart default
aztan mukodott...
Sajnos meg mindig nem jottem ra, mit ronthatok el, mert nem tudok tovabbra sem KVM virtualis gepeket letrehozni.
Mit nezek be?
Koszi!
Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB