Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Szerintem az összes ilyen Intéző-szerű fájlkezelő fapad. Ha rendes grafikus fájlkezelő kell, akkor Double Commander-t tedd fel, abból is a gtk-s verzió való Xfce-hez és Cinnamonhoz. Szerintem ez a grafikus fájlkezelők non plus ultrája, az egyetlen, ami pariban van a windowsos Total Commanderrel.
Egyébként a KDE5 belőhető, hogy minden ugyanúgy nézzen ki, mint Xfce alatt. Akármilyen UI elem idegesít, le lehet cserélni, ki lehet iktatni. Lassan már erőforrásigényre is ugyanott vannak, a legújabb Xfce hízott, az egyre újabb verziói a KDE5-nek meg soványodnak (igaz butítják is), így egy szintre ér a kettő.
Persze ha elérsz majd egy még haladóbb szintet, akkor majd saját DE-t alakítasz ki WM-ből, meg valami minimalista panelből.
Ha a legcsilivilibb kell, akkor szerintem csakis KDE vagy esetleg Compiz egy jó témával. Ez a maximum, amit grafikai szépségre ki lehet hozni a Linuxból. De én már fapados WM-ekből is láttam elég szépeket, igazából nem is annyira a WM-en vagy DE-n múlik, mint inkább a háttérkép, színösszeállítás, téma és kompozitor együttesén.
Ha XFCE-t akarsz, akkor nem kell Manjaro-t telepíteni, hanem a meglévő Arch Cinnamonra egyszerűen felteszed az XFCE fullos metacsomagját és login managerben kiválasztod az XFCE-t a Cinnamon helyett, ezt is csak egyszer kell, utána megjegyzi. Az XFCE és a Cinnamon jól megfér egymás mellett, nem vesznek össze, mert mindkettő Gtk3-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Képregény topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB