Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
Sziasztok!
Archot telepítettem egy teljesen új ryzen/vega konfigra, nvme ssd-re és telepítés közben minden jól ment, de mikor végeztem és leallitottam a gépet nem sikerült újra bootolnia. Se kép, se grub menu, se semmi nincs. Még az alaplapot se hallom pittyenni (mondjuk elsőre se hallottam). A gépben van még az ssd-n kívül egy WD hdd is, de azt még nem particionáltam.
Az nvme ssd-n 3 particiot csináltam, egy EFI-t (/mnt/efi), egy swap-ot, és a maradék helyre pedig ext4 (/mnt).
Az lehet gond hogy a grubot simán grub-install --efi-directory=/efi-vel telepítettem, anélkül hogy megadtam volna neki a /dev/nvme-t mint cél device-t?Remélem valakinek lesz ötlete és nem hardveres gond lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB