Hirdetés
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Tápos kibeszélő offtopik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sikerult kisse eltolnom par dolgot.
Eredetileg cinnamon-nal inditottam a nativ Arch-os palyafutasomat, majd idokozben mate-re valtottam.
Azota sajnos semmilyen eszkozbol nem jon hang. Es a mixer sem latja, hogy az alkalmazas hangot akarna lejatszani. Elotte minden okes volt.
Szerintem letorolt valami hang csomagot a pacman, amikor a cinnamon-t uninstallaltam, de ez csak tipp.A masik, hogy feltettem 0.9.* verzioju compiz-t, de folyton crash-elt. gondoltam, atallok a 0.8-as agra, azzal sosem volt gondom.
Viszont az AUR azt mondja buildeles kozben, hogy a compiz konfliktol a compiz-core-ra, es szeretnem-e torolni utobbit. En pont az elobbit szeretnem, amit pacman-nel meg is tettem, a yaourt megis eloassa valahonnan. Hogy tudom elfelejtetni vele a sima compiz nevu csomagot?Kossz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB