Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
Nem nekem irtad, de a Mate telepiteshez hozza szolnek. Ma a delelottom rament, h bedurrantsam a wifi-t a laptopon. Elso dolgom az volt, h a wiki-t neztem es probaltam lepesrol lepesre. utana google, majd videok youtubon. Ezek utan irtam ide. A vege az lett, h sikerult, es mukodik. Ennyivel is okosabb lettem. Szerintem az mindegy, h hogyan es honnan van segitseg, a lenyeg, h tanul az ember. Az tiszta sor, h nem egy plug&play rendszer, de pont emiatt kell segiteni az ujoncnak.
De ha mar segitsegrol is irtal, akkor kerlek, ha van valmi otleted a fentebb irt problemamra, akkor megkoszonnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest