-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Openbox alatt nemrég vettem észre, hogy egy-két alkalmazás hiányolja a dbus-t, pedig telepítve van.
Az Arch wiki azt mondja, hogy a exec dbus-launch openbox-session sort be kell tenni az ~/.xinitrc-be. Viszont nálam ilyen nincs, mert LXDM indítja az Openbox sessiont (nem közvetlenül xinit-tel indul), de azt nem találom, ahol át tudnám szerkeszteni. Szétnéztem az /etc/lxdm/lxdm.conf-ban is, de nem találok rá beállítást, vagyis lenne egy session= rész, de abba nem merek beleszerkeszteni, nehogy bezavarjon a többi grafikus felületnek (van fent tesztelni Xfce, i3wm is). Valami mód, hogy hogyan lehetne kivitelezni?
Az sl témájához: nagyon tutkeráj, feltettem én is
Komplett manpage-dzsel jön, meg kapcsolói is vannak. Steamnél meg nem állítottam, hogy most is 32 bites, már multilib. Csak ez nem volt mindig így.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Komplett manpage-dzsel jön, meg kapcsolói is vannak. Steamnél meg nem állítottam, hogy most is 32 bites, már multilib. Csak ez nem volt mindig így.
BoB