Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
válasz
vargalex #4026 üzenetére
Szia!
Sajnos rosszabb a helyzet, mint amire számítottam (azt hittem újratelepítem az Arclinuxot és kész). Újraindításnál a led néhány mp. múlva narancs aztán zöld színű, (a HDD hangja is olyan mintha egészségesen indulna) ez azt mutatja h bebootol a linux (?). A hálózaton megkapja a szokásos IP címét "alarm" névvel, de még pingelni sem tudom, ssh-n természetesen nem elérhető. Semmilyen hálózati funkciója sem elérhető. Megnéztem a HDD-n az ssh configot, de nem látok semmi olyant, ami tiltaná a bejelentkezést vagy a modult. Sajnos úgy tűnik, hogy csak egy tartalék Archlinux rendszerrel lehetne bebootoltatni a Goflexnet-et, mivel az U-boot át van írva. Vagy esetleg soros kábelen, de ahhoz meg kellene program és tartalom is. Én sajnos nem csináltam ilyen tartalék rendszert, nem is gondoltam igazán át a működést, mikor lecseréltem az eredeti rendszert. Látom van egy kollega, akinek van egy jó leírása a témáról, de azt nem tudom, hogy ha egyáltalán megkapnám az ő Arch pendrive-jának tartalmát, azzal be tudnám-e indítani az enyémet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest