-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
Blum1866_2
üzenetére
Szerintem meg a legrosszabb dolog, ami a Linuxszal történt az a Unity, az olyan ocsmány, hogy pariban van a Windows 8.x Metro/ModernUI felületével. A KDE4 valóban bugos, de nem bugosabb, mint a többi ablakkezelő. Valamint a Qt-s programok általában a legminőségibbek. Meg ha azt nézzük, a Gnome3-at is eléggé elcseszték. A Gnome2 volt jó, a MATE-tel ahhoz tértek vissza. A Cinnamon sem rossz. Az XFCE szintén jó lenne, de megint csak régóta áll a fejlesztése, meg annak is megvannak a bugjai.
Ha majd Linuxot telepítek újra, valószínű én sem fogok már KDE-zni. Nem rossz, meg vagyok vele elégedve, de nincs valami jó gépem, sem sok RAM-om (2GB, max. ennyit fogad a noti), és a KDE elég sok memóriát eszik. A csilivilisége hiányozni fog, de megleszek nélküle. Vagy Openbox, vagy Fluxbox, vagy IceWM lesz helyette, vagy ha addig sikerül megszokni a csempézős wm-eket, akkor awesome vagy valami hasonló. Persze a *box-ok vagy az IceWM azért igényesen lesz fent, Compton kompozittal, rendes transzparens ablakelemek, vetett árnyék, rendes ablaktéma, fasza háttérkép, rendes ikontéma, rendes összedizájnolva, hogy ne legyen fapados/lehangoló. Ha addig meg csempézős wm-re állok át, az viszont puritán lesz, annak az a lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Napelem
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Linux kezdőknek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- ASUS routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

BoB