Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Genius SW 5.1 Home Theater
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Azért ennyire nem gáz a masina. Teljesen minimalista DE-t nem akarok. Tök jól, fürgén fut a fentebb írt disztró is, sőt Mint 16 cinnamonnal is meglepően jól, akadás mentesen szaladt.
Gnome3, unity, KDE amik már megfogják, bár kapitány szerint 1Gb RAM elég a KDE-nek is csak nekem túl csillivilli.
User friendly vonalat próbálgatom csak, fedora, opensuse, mageia amit majd alkalom adtán még ki akarok próbálni. Ma néztem még lubuntut lxde miatt, de sokat nem volt a gépen Manjaro jobb
. *buntu vonal valamiért nem szimpatikus, Mint (tudom, hogy buntu fork) tök jó, de uncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. *buntu vonal valamiért nem szimpatikus, Mint (tudom, hogy buntu fork) tök jó, de uncsi.
BoB