Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Siriusb #1122 üzenetére
Igen így csináltam. A nagyobb gond az volt, hogy lehet töröltem az egyik "Linux" csomagot is, amit nem kellett volna. Ma még kap egy esélyt, visszarakom a backupot, most már legalább tudom hogy merre kell elindulni.
Az mondjuk kár, hogy pl. a tárolóban lévő Firefox nem figyel a régebbi Firefox csomagra, így simán felmenne mellé. Más csomagoknál meg ment az, hogy felraktam az új verziót ami leszedte a már gazdátlan régit. Azt hiszem a QT csomag végül frissült, mikor a filesystem,bash nélkül csináltam a frissítést, de majd meglátjuk este.
Iscariah: semmilyen kieg kompatibilitási gondot nem találtam. Amúgy nem a KDE-vel van gond a Debianban, csak azzal hogy régi. Az előző Debianban meg ráadásul egy olyan KDE verzió volt, amiben bugos volt az energiagazdálkodás, nem lehetett semmit beállítani mert összeomlott az ablak. Elég nagy szarvas hiba ilyen verzióval kiadni egy Debian szintű disztrót, még ha nem is az a fő DE-je.
Xfce szegényes, Lxde szivatós egy ntfs-es penre íráskor és szintén szegényes, az új Gnome meg nagyon rettenetes szerintem. Az ice-ot nem ismerem, de nekem egy normális funkcionalitású DE kell, ahol minden fontosat el tudok intézni a "rendszerbeállításokban", meg vannak fasza widgetek, meg jó effekteket is tud, ezért KDE-zek ahol lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- eBay
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest