- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook hibák
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Siriusb
üzenetére
Igen így csináltam. A nagyobb gond az volt, hogy lehet töröltem az egyik "Linux" csomagot is, amit nem kellett volna. Ma még kap egy esélyt, visszarakom a backupot, most már legalább tudom hogy merre kell elindulni.
Az mondjuk kár, hogy pl. a tárolóban lévő Firefox nem figyel a régebbi Firefox csomagra, így simán felmenne mellé. Más csomagoknál meg ment az, hogy felraktam az új verziót ami leszedte a már gazdátlan régit. Azt hiszem a QT csomag végül frissült, mikor a filesystem,bash nélkül csináltam a frissítést, de majd meglátjuk este.
Iscariah: semmilyen kieg kompatibilitási gondot nem találtam. Amúgy nem a KDE-vel van gond a Debianban, csak azzal hogy régi. Az előző Debianban meg ráadásul egy olyan KDE verzió volt, amiben bugos volt az energiagazdálkodás, nem lehetett semmit beállítani mert összeomlott az ablak. Elég nagy szarvas hiba ilyen verzióval kiadni egy Debian szintű disztrót, még ha nem is az a fő DE-je.
Xfce szegényes, Lxde szivatós egy ntfs-es penre íráskor és szintén szegényes, az új Gnome meg nagyon rettenetes szerintem. Az ice-ot nem ismerem, de nekem egy normális funkcionalitású DE kell, ahol minden fontosat el tudok intézni a "rendszerbeállításokban", meg vannak fasza widgetek, meg jó effekteket is tud, ezért KDE-zek ahol lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xbox Series X|S
- Star Citizen
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

BoB