Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- E-book olvasók
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Windowsom nincs minimum 15 éve. 1 éve csak arch van.
Minden rendszert végigpróbáltam, gentoo -ztam is. Fullos gépeim vannak, mégse csípem a fullos linuxot. Annak a híve vagyok, h erős vasra is csak olyan készültséget telepítek, ami szükséges nekem. Eredmény egy villámgyors stabil arch linux. Magamnak megoldok mindent, de szívesen segítek is. És örömmel veszem, ha kiigazítanak. Még egyszer köszönöm a segítséget. Ez annak a jele, hogy jó helyre írtam Archilag. :-)
Pörgessük fel a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tudományos Pandémia Klub
- LG LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minden rendszert végigpróbáltam, gentoo -ztam is. Fullos gépeim vannak, mégse csípem a fullos linuxot. Annak a híve vagyok, h erős vasra is csak olyan készültséget telepítek, ami szükséges nekem. Eredmény egy villámgyors stabil arch linux. Magamnak megoldok mindent, de szívesen segítek is. És örömmel veszem, ha kiigazítanak. Még egyszer köszönöm a segítséget. Ez annak a jele, hogy jó helyre írtam Archilag. :-)
BoB