Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Windowsom nincs minimum 15 éve. 1 éve csak arch van.
Minden rendszert végigpróbáltam, gentoo -ztam is. Fullos gépeim vannak, mégse csípem a fullos linuxot. Annak a híve vagyok, h erős vasra is csak olyan készültséget telepítek, ami szükséges nekem. Eredmény egy villámgyors stabil arch linux. Magamnak megoldok mindent, de szívesen segítek is. És örömmel veszem, ha kiigazítanak. Még egyszer köszönöm a segítséget. Ez annak a jele, hogy jó helyre írtam Archilag. :-)
Pörgessük fel a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minden rendszert végigpróbáltam, gentoo -ztam is. Fullos gépeim vannak, mégse csípem a fullos linuxot. Annak a híve vagyok, h erős vasra is csak olyan készültséget telepítek, ami szükséges nekem. Eredmény egy villámgyors stabil arch linux. Magamnak megoldok mindent, de szívesen segítek is. És örömmel veszem, ha kiigazítanak. Még egyszer köszönöm a segítséget. Ez annak a jele, hogy jó helyre írtam Archilag. :-)
BoB