- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuree91
tag
Hali!
Elég noob kérdés, de mindig belefutok. Amikor másolok .avi filmeket pendrive-ra letörlöm róla jobb klikkel, a pendrive-on nem tűnik el, ergo a film eltűnik, de foglalt marad ugyanúgy a tárhely, csak ha teljesen újra leformázom lesz szabad a hely rajta... Gondolom valami Shift+Del-szerű megoldás kéne, de hülye vagyok a Mac-hez..
Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)
-
Gyuree91
tag
Mi a pék f@sza van már, az oké hogy az i6 plus-om lassan kukába való az iOS11 után, de High Sierra óta sima weblap böngészés is van, hogy másodpercekre beakad... EZMI?! (rMBP 2015 13")
[ Szerkesztve ]
-
Gyuree91
tag
Akkor srácok jó, vagy rossz (káros) sleep-nél lecsukott állapotban, a töltőn ergo 100%-on folyamatos áram hagyni a gépet...?
Ti hogy szoktátok? Lehúzzátok folyamatos töltőn használat után vagy éjszakára is töltőn maradjon?
-
Gyuree91
tag
Aksi kerdes, rMBP 2015-nel csak lecsukni szoktam (sleep) tolton hagyjam sleepnel ergo 100%-on marad folyamatos aram alatt, vagy mikor hasznalom toltorol lecsukom huzzam ki?
-
Gyuree91
tag
Eléggé OFF, de megkérdezem: Adobe Photoshop CS6 nálam a program UI full pixeles, ergó a felbontás/retina nem megfelelő, másnál van/volt hasonló? (rMBP 2015 13")
-
Gyuree91
tag
Srácok, ti otthoni használatnál hogyan használjátok a gépet? Amíg lehet töltőről? Töltő nélkül? Töltőről lecsukva sleep, vagy csak simán aksiről merüljön pár %-ot?
Mi a legoptimálisabb aksi szempontjából? Valamiért hatalmába kerített ez a ciklusszámláló, illetve a minél hosszabb aksi élettartam, sem lenne hátrány...
-
Gyuree91
tag
Láma kérdezz-felelek rovat:
1. Ha HDMI-vel csatlakoztatom tévéhez a macbookot (mondjuk kirakok tévére egy filmet), hogy lehet kikapcsolni a gép kijelzőjét?
2. Hogy a búbánatba lehet előcsalogatni a CSILLAG karaktert mac billentyűzeten (magyar)?
-
Gyuree91
tag
Ti amúgy, hogy használjátok a trackpad-ot (forcetouch)?
Egy ujjas koppintásos (hozzáérés), vagy kattintás (lenyomott érzés)?
-
Gyuree91
tag
Na jó srácok, vegyük úgy, hogy nem vettem észre..
Abba segítsetek, hogyha otthon használjátok a rMBP-t, aksiról használjátok, töltőn hagyjátok használat közben mindig? Az nem káros?
Néha azért lemerítitek, vagy mégis, hogy a jó?
-
Gyuree91
tag
Csatlakoztam hozzátok rMBP 2015 13" lett végül. Álom eddig!
-
Gyuree91
tag
Nem akarok senkit idegesíteni, de most gondolkodom, hogy vicc a rMBP 2017, hogy alapból 128 SSD "jár", míg 2016-nál 256 volt az alap.
-
Gyuree91
tag
Úúú Badich, mintha magamat olvasnám!!! Végre egy "sorstárs"... Engem itt a srácok, meg a több hétnyi olvasás, nézelődés is az új rMBP 13" felé terelt. Már csak rá kellene szánni magam, hogy megrendeljem.
-
Gyuree91
tag
Annyit még engedjetek meg, hogy Ti milyen egeret használtok a gépetekhez? (rMBP 2016, 2017 leginkább, de mindenkinek érdekel aki megosztja.)
-
Gyuree91
tag
válasz csipszikutya #54784 üzenetére
Értelek.. Még csak tervben a 2017-es rMBP, de már ezen agyalok, hogy tárhely gond ne legyen...
-
Gyuree91
tag
Elcsépelt kérdés tudom, de megkérdezem. 128-as SSD-n ha fent a rendszer, mennyi áll rendelkezésre? "Mire elég"? Ha nem elég (valószínűleg), olcsóbb, de mégis kényelmes (gyors) tárhely alternatíva? (2017)
-
Gyuree91
tag
Hi!
Köszi, hogy "befolyásoltok"! Lehet a sorsnak is hálás leszek, hogy lecsúsztam itt 375-ért 2015-ről...
430-ért új talán 2017 (vagy 2016?!) jobban megéri, tudom retro hatású, de olyan kár hogy nem világít az Apple logó..
430 is sok, de lehet beruházok... Bár még nézelődöm... Bár magyar billest, garival, 300 körül alig vagy inkább lehetetlen kifogni...
-
Gyuree91
tag
válasz vasi89 #54665 üzenetére
Igazából általános felhasználás, viszont szeretnék majd beszerezni egy jobb fajta drónt, illetve az új szifont.. Szal videót is vágnék vele...
Sajnos napok, sőt hetek óta nézem az ismert apróhirdetésekkel foglalkozó honlapokat, de megvan ütve, hiányos, vagy nem rendelkezik garival... Valljuk be ennél az árkategóriánál azt az 50-60 ezret inkább nem nézem, de én bontom ki, és csak én használom/tam.
Bár meg kell hagyni csábítóbb az a mínusz 100 kiló néhol, de már ha kapok egy leharcolt töltőt, az már 30-nál kezdődik..
-
Gyuree91
tag
Csalódott, és kétségbeesett vagyok... Úgy látom, hogy 13" 2015 rMBP-ről lekéstem.. (Pár webshop-ban még lehet kapni 400 körül..)
Viszont nem tudom mi legyen, ruházzak be rá 400-ért,vagy 430-ért itt aprón 2016?
Nagyon sok péééénz.
-
Gyuree91
tag
Srácok, ne feledkezzetek már el rólam.. Aki tud jó áron (link is jó) rMBP 2015 13" eu klavit szóljon egy PÜ-vel..
-
Gyuree91
tag
Imádom, hogy valaki azt írja jó ár (a 375k-ért rMBP 2015 13"), valaki meg hogy nem, olcsóbban lehet találni zsugorfóliást. (Csak én nem látok újonnan olcsóbbat?!)
Esetleg ha valaki volna olyan rendes, és dobna egy PÜ-t ez ügyben megköszönném srácok.
-
Gyuree91
tag
Sziasztok arcok! Meg mindig nem tartozom kozetek, de erzem hogy napok kerdese a dolog!
Megerositesre van szuksegem...
Ti mit tennetek a helyemben?
Mint korabban megirtam/kerdeztem a kiszemelt egy rMBP 13" 2015 early, magyar klavival. Talaltam zsugorfoliasat 375ezer magyar forintert, viszont meg ez is eleg jo kis osszeg.. szerintetek ilyen gepet kulonbozo aprohirdeteses oldalon patika allapotot (magyar nem ragasztott bill.) azt lehet talalni kb 100 ezerrel olcsobban, erdemes kivarni ha van...? Ha nincs akk gondolom 50-60 ezret meger az ha en bontom ki, masnal meg nem volt fullos aksi stb?Szal a kerdes egy hasznalt 2015 13"-as pro-ra vonatkozik, vagy vasaroljam meg ujannan 375-ert?! Otletet, tanacsot, megerositest varok toletek. Koszonom!
-
Gyuree91
tag
válasz lugosi #54188 üzenetére
Azert kerdezem, hogy erdemes zsir ujat venni kozel 400k-ert, vagy ugymond ha talal az ember patika par honapos hasznaltat sporol 50-60k-t.. (Nyilvan par ciklussal "gyengebb" az aksi..)
Tehat kerdesem arra iranyult, hogy ha van a piacon patika hasznalt, attol meg Ti ennek fejeben kiadnatok annyit, csak mert uj, te csomagolod ki stb stb.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuree91
tag
Srácok, rMBP 2015 13"-ba hülyültem bele, adott lehetőség bontatlanul 375ért magyar klavi. Viszont pár hónapos patikát lehet venni 320 körül, Ti hogy döntenétek, és miért?
-
Gyuree91
tag
Húú srácok igazatok van! EGY HIDEG SÖRRE A VENDÉGEIM VAGYTOK!
Hülye lesz a kérdés, de honnan vennétek ilyen gépet? Azért vennék ilyet (2015 13" pro), mert ennyit szánok rá (illetve bőven célnak megfelel).
-
Gyuree91
tag
válasz Black Dragon #53870 üzenetére
Nem értem... Ha magyar billentyűzetes a leírásban, akkor az hogy nem "kompatibilis" alapból?
Személyes átvétel, szürke import nem izgat. Legyen egy bontatlan zsugorfóliás új gép!
-
Gyuree91
tag
Hali!
Napok óta ultrabook/notebook lázban égek. Csűröm-csavarom ilyen teszt, olyan videó, de "sajnos" macbook pro 13" felé kacsingatok...
Kérdésem:
Innen rendelnétek? KATT! Illetve, hogy pár héten belül mehet lejjebb még a 2015-ös ára? (új gépek bejövetelének köszönöhetően)
Köszönöm!
-
Gyuree91
tag
válasz bmwk1200s #53312 üzenetére
Gondolom Te minden albumot, filmet megveszel. (Helyes!)
Viszont igen, szerenyebb fizetesbol orulok ha ezt kicsengetem, arra meg hogy neha (evente 3x) PS-ezzek feleslegesnek tartom beruhazni. Na de warez off.
-
Gyuree91
tag
Szevasztok!
Gépvásárlás előtt állok... Addig nézegettem a notikat, hogy árban eljutottam 300k-ra. (Asus zenbook, és hasonló fémházas könnyű noteszok...) Ezzel az árral ráeszmélve, hogy elértem a Macbook-ok árkategóriáját. Tudom közületek a legtöbb ember elfogult az Apple javára, de mégis tanácsot kérnék tőletek.
Nézem újonnan 280-ért Air-t lehet venni, bevallom megfogott. Viszont további utánajárás után lemondtam róla. Gyengusz hardver, nem retinás kijelző etc. Majd @rukereső-n látom 13"-as pro-t (2015 early) lehet venni 360-ért.
Kérdésem a következő, 15.6" után (nem nézem filmet, nem nagyon játszok) 13" relatíve nagy kezekkel rendelkező húszas éveiben járó férfinek kicsinek hat-e?
Iletve "tört" szoftverek PS, stb rámókolható-e?
(Bocsi iphone-hoz értek csak ami Apple egyelőre..)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Apple Macbook PRO 512 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 090
- Apple Apple Macbook PRO 256 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 092
- MacBook Pro 13" Retina Mid-2017 i7-2.5Ghz 16GB 500GB garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest