- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz FIREBLADE78 #37800 üzenetére
Nemrég volt róla szó, hogy érdemes megvárni a Skylake generációt
-
Bubee82
őstag
válasz CharlieDrop #37684 üzenetére
Azzal én is elégedett volnék
-
-
Bubee82
őstag
válasz szabogabor10 #37676 üzenetére
Azt olvastam, hogy elvileg képes lenne kezelni 64 Gb-ot is, de az Apple nem fog engedni annyit belepakoltatni és bekorlátozza 32-re
-
Bubee82
őstag
OK. Ahogy nézegettem, úgyis közel full extrás Pro lesz a befutó. Max. a tárhely nem 1 terrás lesz, hanem 512-es. A duplázásért +£400-at elkérnek. Annyit nem ér, meg most se használom ki a 250-es SSD-t sem. Egyelőre. Ha meg kell extra, akkor külső.
A prociból se látom értelmét beletenni 2 tized Ghz-vel nagyobbat. Ellenben memória az alapból 16 Gb lesz (igaz ha kivárom a Skylake-es upgradet, akkor ott lehet többet pakoltatni bele), és a fentebb beszéltek szerint dGPU.
-
Bubee82
őstag
válasz szabogabor10 #37662 üzenetére
Így lesz
-
Bubee82
őstag
válasz szabogabor10 #37658 üzenetére
Szerinted érdemes megvárni (az integrált GPU-tól függetlenül kérdem)?
Mert ha már ilyen összeg a kérdés, akkor nem pont a váltás előtt venném meg a régi generációt.
Igaz a mostani notimban a GPU erősen haldoklik és nem tudom mennyi van neki vissza. Ha időközben elhalálozik, akkor kénytelen leszek
Ragnar95
Videóvágás alatt nem profi melóra gondolok (vagy legalábbis most úgy ítélem meg), hanem YouTube csatornához való munka lenne a cél, jó minőségben.
[ Szerkesztve ]
-
Bubee82
őstag
válasz Ragnar95 #37654 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Nem vagyok már gémer, de most pl. szándékozom megvenni a Diablo 3-at és végigtolni.
A videóvágás meglehetősen sanszos 1-2 éven belül. Szóval az általad írtak alapján jó ha már erre most felkeszülök a megfelelő hardverrel.
Illetve tanulgatok Illustrator-t meg PS-t is később. Nem tudom ezekhez mennyire kell erős GPU.
Szerk: szabogabor10 Mikorra várható a megjelenés?
[ Szerkesztve ]
-
Bubee82
őstag
válasz #33846528 #37635 üzenetére
Köszi. Igen, fogékony vagyok Te milyen gépet használsz?
Imno
Köszi neked is. Amennyiben a fő dolgok cserélhetőek, engem nem zavar az egybeépítettség.
RazorGTR1
Szuper, köszi
Cserélhető az akksija ezeknek a laptopoknak? Illetve mennyire hatékony a hűtésük és mennyire hangosak a ventik?
-
Bubee82
őstag
Sziasztok,
Laptop csere előtt állok. Ezidáig mindig Windows/PC platformon dolgoztam, viszont az utóbbi időben annyi jót hallottam az Apple termékekről általánosságban (különösképpen iPad és Mac vonalon), hogy most erősen hajlanék a váltásra és a csere MacBook Pro-ra történne. Nekem eddig is baromira bejött a design, az összerakás minősége és ezért simán fizetek többet, mint egy nyekergő műanyag dobozért, legyen benne bármilyen erős hardver. De ez csak egy dolog. Hallottam jót az OSX-ről is.
Átolvastam az összefoglalót és úgy találtam nem igazán van mitől idegenkednem, mert ha nagyon muszáj, akkor még win-t is használhatok rajta, tehát a változás vélhetően inkább lesz pozitív, mint kellemetlen kimenetelű.
Azonban mivel még iPhone-nal sem volt dolgom, ezért kérdeznélek titeket, hogy mire számíthatok? Mennyire érintett titeket előnyösen(-ebben) vagy hátrányosan a váltás? Már aki platformot váltott és nem OSX-en kezdett.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- MacBook Pro 2016 13" Touch Bar/8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./p3956
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest