- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz vadászcsiga #106107 üzenetére
16 éve van egy barátom (rendszergazdám, jobban ért hozzá mint én) aki azt mondta, hogy semmi szükség ezekre a védelmi programokra.
Azóta semmin nem használom, sőt, törlöm, kikapcsolom, letiltom, mindent megteszek észszerű kereteken belül, hogy ne menjen semmilyen védelem, munkahelyi gépeken is.
16 év alatt 1! alkalommal kaptam be valamit, skype-on keresztül valszeg, ráeresztettünk vagy 5 féle védelmi programot, mind azt mondta, hogy minden rendben.
Aztán mi TC-vel megkerestük a kártékony kódot, töröltük, és kész, persze törlés közben össze barmolt még utolsó erejével pár dolgot, azokat rendbe tettük azt jólvan.Egyébként a macOS-nek (asszem) van saját védelme, be lehet kapcsolni ha valaki fél, van tűzfala is, azt is be kell ha ettől nyugodtabb a felhasználó.
Indításnál volt, hogy figyeltem milyen folyamatok pörögnek fel, és úgy emlékszem, hogy fut rajta valamilyen gyári vírusirtó, amit szerintem ki sem lehet kapcsolni - de lehet, hogy tévedek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro13 Touch Bar, Retina HUN! 256GB Doboz új állapot!
- Apple Macbook PRO 512 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 090
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Apple MacBook Air M2 Chip, 8/256Gb, 18 Ciklus 100% os Akumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest