- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz vasi89 #54676 üzenetére
Először én is lehúzásnak éltem meg, de ha ez a vékonyság és hordozhatóság ára, ám legyen. Nekem 12" Macbookom van, és be kell vallani átlag userként alig van szükségem az USB-C portra úgy egyáltalán. Külső vinyót átalakítva szoktam néha rádugni, illetve néha töltöm róla a telómat, és természetesen magát a gépet, de ennyi.
Szóval én osztom azt a nézetet, még ha korábban nem is voltam ennek híve, hogy legyen kevesebb port, tehát xyz port helyett csupán 1, és abból legyen 2-3-4 a gépen, és te magad eldönheted mire használod, ami természetesen pénzbe kerül, hogy megvedd a szükséges dolgokat hozzá, de így csak azt használod amire szükséged van, illetve a felhő korát éljük, kezdjük élni, ezáltal átlag userként nem igazán kell kábeles megoldás már, csak egy wifi, és minden elérhető válik. (Ismétlem átlag user, nem professzionális felhasználó. )
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- MacBook Pro 14" M4 Silver 16GB/512GB
- Tökéletes állapotú MacBook Air 13 (2017) 256 Gb tárhely 100% akksi
- MacBook Pro 13" 2020 (A2251) // CTO // i7-1068NG7 (4C/8T), 32GB DDR4, 512GB PCIe, TouchBar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.