- Milyen házat vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Apple MacBook
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
tDr1v3r #48893 üzenetére
én azt várom, hogy linuxra legyenek normális kép és zeneszerkesztők, bár a Bitwig elég jó Ableton alternatíva, meg a Pixelmator és Affinity párosra is vannak nagyon jó alternatívák, de ez még nem elég, meg ha megszoktad az Abletont és az Adobe cuccokat, nagyon nincs kedved (időd) megint egy új környezetben, új dolgokkal kísérletezni, fiatalon még elment, mert volt időm rá, órákat szöszmötölni a linux beállításokkal és az appokkal, de ma már nem sok és ezért maradtam a mac-en, mert elmegyek síelni és visszajövök, aztán főzök egy jó forró húslevest, míg a konkurens windowsos gépnél hatszor kihullott a hajad és elszívtál 5 doboz cigit :-) De nekem sem tetszik sok minden. De vhogy a Windows bőven elég a melóhelyen. Akkor lát netet, amikor frissítünk. Célirányosan dolgozik. Így egy héten csak egyszer jön ki a Dell support.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged