- HDMI topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
No, újabb kérdés ötlött fel bennem, talán a témában jártasabbak találtak már megoldást rá.
Adva van ugye a MBP 3.5-ös jack csatlakozója, ami be és kimenetként is funkcionál.
Problémám, ha elfoglalom a bemenetet, nem tudom külső hangfalra tenni a hangot.
Konkrétan gitárt szeretnék kiküldeni, a Guitar Rig nevű programmal ami számomra tökéletes.
Igen tudom, hülyén hangzik, van kombóm is, de ezzel a progival eszetlen jó hangzást lehet elérni egyszerűen, plusz könnyű a felvétel is.
A notebook hangszóróin szól is serényen, csak hát ugye mégse azon hallgatná az ember 0 basszussal. Próbáltam iPhone segítségével wifin át kivinni a hangot, ami működött is, azonban baromi nagy a késés, 1-2 másodperc, teljesen élvezhetetlen.
Jobb lenne valami hardveres megoldás. Én személy szerint usb-re gondoltam, hátha van valami olcsó út, ezért nem szeretnék külső hangkártyát venni. Használt már valaki egy ilyen kimenetet kibővítő kis szerkentyűt, vagy bármi hasonlót ami egy plusz kimenetet varázsolna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged