Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
leslien #2467 üzenetére
Nekem például az istennek se tölti be a markatplace-es profilokat. Igaz 17.4 beta 2-n vagyok lehet azért, de mostanába amúgy is produkált érdekes dolgokat a facebook app.
Apropo béta: pár napja volt róla szó. Tehát ha vissza akarnék menni 17.3.1-re akkor a bétafrissítéseket "ki" kell kapcsolni és egy gyári visszaállítást csinálni, igaz ? Ha viszont nem állítom vissza gyárira, csak mondjuk mától kikapcsolom a béta frissítések fogadását, akkor majd frissül a stabilra ha kiadják hivatalosan a 17.4-et ? Jól értelmeztem a dolgokat ?
-
mrThomi
addikt
válasz
leslien #2311 üzenetére
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy ha erősebb felhasználó vagy akkor 80-ról tuti ledúrod nap végére 20 alá ami szerintem rosszabbat tesz az akksinak mintha feltöltenéd ha csak napközbe nem akarsz rátöltögetni. Én feltöltöm 100-ra reggel 6-kor lehúzom, este 22-re vagyok 40%-on. Én inkább az alá nem merítem. Szerintem ez jobb az aksinak
-
válasz
leslien #2311 üzenetére
Igazából szerintem túl van ez misztifikálva. Van benne épp elég védelem, hogy az ember ne töltse túl stb. Nekem volt sok iPhone-om, egyiket úgy töltöttem, hogy az már a megszállottság keretin belül is extrémnak számít, mégsem degradálódott kevésbé. Anyi, hogy 20% alá ne nagyon menjen, de a többi kb. nem számít. Ha meg parázol, 15PM alatt már be lehet kapcsoni a 80%-ra töltés limitet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest