- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
mrThomi #2301 üzenetére
Érdekes, én most pont azzal szenvedek droidon, hogy mennyire hiányzik a Face ID. Amellett, hogy gyorsabb és pontosabb mint az ujjlenyomat, kényelmesebb is. Imádom, hogy csak előveszem a készüléket és már látom az értesítések tartalmát, mert a feloldás már megtörténik ahogy emelem a telefont magam elé. Leolvasóval ez egyáltalán nem megy. Beraktam próbából arcfelismerést Samsungon is, de ez ugye gagyi, jóval lassabb és nem is biztonságos.
-
válasz
mrThomi #2301 üzenetére
Én a gboard-ot használom nagyon sok éve, és azt szomorúan vettem észre, hogy itt az is más, ha megnyomom a kis mikrofont, tehát beszéd alapú írást akarok külön oldalt nyit meg, ami nagyon gáz, és még vissza sem megy oda ahol küldeni akarom az üzenetet, plusz a számsort lehetett a betűk fölött egy sorban külön, itt azt sem lehet, nekem ez nagyon hiányzik..
-
jacis
nagyúr
válasz
mrThomi #2301 üzenetére
Érdekes olvasni amiket írsz mert ezek nekem is megvannak mint furcsaság 16 droid után. Én a foldot meg az i15PM-et nem első és másodtelóként használom hanem váltóban és így nekem nagyon bejön a két rendeszer párhuzamosan. Ha csak ios-t kellene használnom lehet nehezebb lenne. Viszont mikor kijött a 15-ös széria nagyon megtetszett hogy végre van usb-c és a titán keret meg végre a káva a kijelző körül is esztétikus és nem olyan ormótlan vastag. Összeségében nagyon megszerettem az iphone-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest