- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
vilma27
tag
előszöris, a főzés...
Drága Művésznőm, 100%osan egyetértek veled, tudod, hogy énse vagyok valami nagy szakács, egyedül a világhírű bundás kenyeremet csinálom jól XD jah meg a speciális süteményemet
másodszor, "a haladás"...
amiatt, ahogy, "kicsit kiosztott a maga módján" stílusomért nem kérek bocsánatot, egy valami miatt viszont igen, azért elnézést kérek, hogy úgy vetted, hogy megakarlak változtatni de nem akartam, hogy tőlem is azt kapd amit az élettől, próbáltalak vidítani... Köszönöm, hogy ez csak egy olyan beszélgetés maradt ami nem hat ki a ránk, viszont külön-külön, ahogy mondtad lehet lett valami hatás nálad aminek örülök. Az, hogy megbántottál? Nem, dehogyis, tudod jól, hogy nálam is vannak ilyenek de továbblépek... és ezek szerint nálad is mutatkoznak a jelei, ha szeretnél mást, akkor magad miatt tedd, nem szólok bele. Viszont kezdesz megismerni XD az akkora volt, hogy átmentem rejtettbe wááá
uhhh és akkor is írtál XD"bármit teszel, azért tedd mert Te is akarod"
Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest