- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Aktív témák
-
vilma27
tag
Csubakka
Ahogy ígértem itt van Csubi. Tudom elég furcsa név egy macskának. De a furcsaság nem ér véget, mert egyébként lány macska XD. Nagyon szeretem, mert iszonyat szép és kedves és igaz, hogy annyira nem szereti az ember társaságot és a szeretgetést, de engem megtűr.
Rengeteg macskámat vesztettem már el eddig. És már nagyon régóta megvan nekünk akis "kócostársam".Egyébként az ő párja pedig Dart-Veder. Róla nincs is képem
nah ami késik nem múlik... 
Ha volt macskám amihez tényleg ragaszkodtam akkor az ő volt. 3-4évig volt velem. Már nem is emlékszem. Vele kezdtem meg a gimis éveim és nemsokkal azután egyszer már nem jött haza. Remélem valahol azzal a kis ravasz szemeivel egy végtelen mezőn újra szaladgál és játszik a "mizizinnel" 
Sajnos ő és a párja, Paraszt ételmérgezést kaptak. :S elég szomorú sors 2 pintynek. Hercegnőt meglehetett fogni, mindig röptettem a szobámban, hányszor bement olyan helyre, hogy órákig átkellett miatta rendeznem a szobám XDRóla csak ez az egy képem van, amikor elhoztuk a hordozhatókába, nem tudom a többi merre lett?

Egyébként jelenthetem, hogy Tessy-baby meggyógyult
Annyira boldog vagyok 
Nem tudom miért kötődök én ennyire az állataimhoz, és miért ráz meg amikor elveszítem valamelyiket is.
Olyan házban nőttem fel ahol nyüzsögtek az állatok. Ez részben nekem köszönhető, mert mindig hoztam innen-onnan, minden szülinapomra szinte csak azt kértem anyáéktól. Döntő többségében tényleg miattam lett "állatkert" a házunk. A halaimtól kezdve a madarakig. Most is vannak, nyuszik is, Őket mondjuk nem én találtam ki. Annyira nem kötődök hozzájuk, de apáék a húsáért tartják. Én nem eszek, sose ettem meg a nyúl, szarvas vagy különböző vad dolgokat. Egyszerűen nem megy. Már a disznó se nagyon megy le. Alapból száraz nekem, de én megmaradok a csirkénél.Hogy keveredtem a képektől az evésig XD
össze-vissza beszélek...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kés topik
- Mozilla Firefox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android szakmai topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nah ami késik nem múlik... 
Ha volt macskám amihez tényleg ragaszkodtam akkor az ő volt. 3-4évig volt velem. Már nem is emlékszem. Vele kezdtem meg a gimis éveim és nemsokkal azután egyszer már nem jött haza. Remélem valahol azzal a kis ravasz szemeivel egy végtelen mezőn újra szaladgál és játszik a "mizizinnel" 

Annyira boldog vagyok