- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- iPad topik
- 5060TI/9060XT VAGY 3080/3090 az evga nosztalgiájáért??
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
markknight #3962 üzenetére
Szerintem ez az event most gyengécskére sikeredett.
Nagyon hamar rá lehet unni, az eventben ingyen megszerezhető cuccok sem akkora nagy számok, hogy érdemes lenne kifarmolni őket.
Én is tapasztaltam ezt a kilépkedéses dolgot, és ahogy te is mondod elég unbalanced néha.
Kell ehhez az is, hogy sokan amikor meghalnak kilépkednek, meg sem próbálnak harcolni szellem harcosként.
Szétnézve most a twitchen, ott sem igazán tolja sok streamer, inkább normál vagy ranked megy.
Részemről én elengedtem. Maga az elképzelés jó, hangulatos is, de közelébe sem ér a voidwalkernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged