- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Analóg fényképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
KaiotEch #1446 üzenetére
Nekem is elég lassan megy a dolog, igaz nagyon rég játszottam FPS-t. Érdemes amúgy megnézni 1-2 videót tippekről, sok hasznosat mondanak. Meg kell tanulni, melyik fegyver jó és melyiket kell ott hagyni, ahhoz mit érdemes felporszívózni. Én is nézegettem eleinte mi micsoda, de szép lassan rááll az ember. És tényleg a játék is mutatja hogy mi az ami nem jó neked és ne is foglalkozz vele. Csak hozzá kell szokni, hogy mit hol hogy mutat. Szerencsére alig cpu igényes a játék. Nekem leginkább az a problémám, hogy alig látom meg az ellent. Úgy kell sasolni, hogy kivegyem mikor merre csámborog. Halál után spectelek és olyanokat is meglátnak, hogy csak nézek, hogy az meg hogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Death Stranding (PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Analóg fényképezés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- PlayStation VR2
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest