Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAtt1la
aktív tag
Másodjára már nekem is sikerült kipróbálni.
A játék nagyon jól néz ki,az animációk elsőosztályúak,nálam stabilan futott,droppok nélkül.
A default érzékenységet nem tudom mi alapján állították be,de én 3%-ra kellett levegyem az 50-ről,hogy ne feleljek le mindent repülés közben.Kell egy kis tanulási idő,de aztán ráérez az ember.A harcrendszere nem hiszem,hogy bárki is panaszkodni fog. Az állatvilág,meg az ellenfelek elég változatosak.
Ami furcsa volt,hogy a küldetés alatt,közepes nehézségen kb.megkarcolni sem tudtak minket,freeplay-ben meg ugyanazon a nehézségen meg pillanatok alatt leszedték az életed.A respawn nem a legjobb,volt,hogy a legnagyobb tömeg közepére rakott vissza.
Random emberekkel játszottam,de így is hatalmas élmény volt ahogy négyen megindultunk formációban repülve.
Ez így elsőre nem volt rossz élmény,de azért még lesz munka vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest