- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Totheground #35494 üzenetére
Jól olvasom, Love Live! zenei bevétel 2.206,8 millió, anime bevétel 4.387,6 miilió yen?
-
alevan
őstag
válasz
Totheground #35494 üzenetére
És melyk az első?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #35492 üzenetére
Most leírtad ugyanazt amit olvastunk pár hsz-el korábban.
-
bandiras2
senior tag
-
bandiras2
senior tag
válasz
renji00 #35484 üzenetére
Hát ezek megfogták az isten lábát a Fate szériával, gyakorlatilag a Zero óta pénznyomdaként funkcionál, "mindössze" annyi a dolguk, hogy fenntartják a TOP minőséget, és veszi a nép.
Fate és SHAFT? Na ez érdekes lesz.
Ha már SHAFT
A Koyomimonogatari akkora WTF endinget kapott, hogy csak néztem ki a fejemből. Szerencsére nem kell pánikolni, hacsak a stúdió nem ég porig a teljes személyzeti állománnyal együtt, akkor jön a zárófejezet, a Zoku Owarimonogatari. Az majd pontot tesz ennek a gyönyörű izének a végére.Re:
[oWn]f4te
Nem baj, húzzák csak. Nem emlékszem hogy panaszkodtál volna mikor Ilya multi series magical girl alternate universe vonalat kapott. Úgyis megveszi a nép. -
renji00
aktív tag
AZT A BÜDÖS!!! Most táncolok örömömben!!
Fate/stay night Heaven's Feel Film Project Is Trilogy Starting in 2017!
De ez még semmi!
Fate/Extra Game Gets TV Anime in 2017!
- Studio Shaft -
oriic
HÁZIGAZDA
Favaroooooo. Megjött a Shingeki no Bahamut: Genesis folytatásának első trailere.
Shingeki no Bahamut: Virgin Soul
Valamikor ősszel-télen remélhetőleg. Inkább előbb pls.
-
renji00
aktív tag
válasz
Archanon #35481 üzenetére
Mal 7.5. Én 8-t adtam rá, játszottam a játékot és nagyon szerettem. Szerintem adaptációnak sem rossz, de maga az egész is élvezetes volt.
Más: Le sem esett, hogy ma van Mondocon. Elég érdekes időpontra tették, tavaly áprilisban teljesen jó idő volt, most meg kabátot is fel kellett vennem reggel. Elég kiábrándító hogy csak kétnapos jegyet lehet venni, holnap ki tudnék jutni, de 3700 forintért? Naah.
-
Archanon
őstag
válasz
renji00 #35479 üzenetére
Nem tudom, ennyi csalódás után lehet előbb nézek meg egy ultragagyihárem sorozatot, mint egy nem túl jó helyezéseket látott akármilyen fantasyt, amit valószínűleg végigszenvednék valami fél év alatt az eddigi tapasztalatok alapján. Abyss-ról rosszabb az általános vélemény, mint a Symphonia-ról, legalábbis az értékelések erre engednek következtetni.
Aztán ki tudja, lehet lesz egy-két kattant pillanatom, és rázendítek.
-
Totheground
addikt
Épp az E7 szériáról kerestem valamit és ráfutottam a JR east aloldalára.
Nézegessétek, milyen nem lesz sose a MÁV.
[link] -
Archanon
őstag
Tales of Eternia, Tales of Phantasia, Tales of Symphonia... Egyikkel sem volt igazán szerencsém, ezek után az Tales of Abyss-szal már meg sem próbálkoztam. Jó, talán a Symphonia egész jó volt még. De.. áhh. Bocs, hogy megint finnyázok, csak én a játékokkal sem játszottam, és az eddigi tapasztalatok alapján nem várok valami sokat, így nekem kevesebb a nyamnyogni való.
Persze ha az Alundra kerülne mozivászonra, fejvesztve lennék az izgalomtól, annyi szent. Ahj, az mekkora cucc volt régen...
Aztán eléggé más, de ha az Alundra 2-ből lenne esetleg valami, huuu... Alexia azóta is a kedvenc főhősnőm.
Persze ezek csak álmok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
renji00
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #35474 üzenetére
Egyfajta "Service"
-
-=RelakS=-
veterán
WTF?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Synthwave #35472 üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz, de mind1, mindenkinek megvan a bogara.
Ezt nézd meg azért, lehet, hogy tetszeni fog
Esetleg szuperritka érdekességnek rakhatsz mellé VideoDisc-et, bár erre valószínűleg nagyságrendekkel kevesebb anime van. (basszus, videó lejátszása hanglemezre hajazó technikával O_O)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
-=RelakS=- #35470 üzenetére
Ne legyél kontár.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha valaki tud, ne fogja vissza magát.
-
Archanon
őstag
Ja, és vele együtt a gagyiháromdé is folytatódik ultramegalowbudget módban kerülve a "felesleges" rajzot, egy ideje tudjuk. Az a baj, hogy emiatt már nem tudok annyira örülni neki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Folytatódik a Berserk TV sorozat. Az új részek a korábbi széria folytatásai lesznek.
(#35468) Archanon
Szerk:
Hjahogy ez az a gagyi CGI-os förmedvény? Én azt hittem hogy az valami OVA, vagy movie lesz. (korábban írtam róla én is hogy nem túl szép)
-
Archanon
őstag
Kifejezetten jó volt, bár az első évad epizodikus jellege nem jött át annyira. Mondjuk az is értelmet nyert a végére. Jó kis csihi puhi, néhány badass karakter, pifi pufi. Kicsit Black Lagoon feeling, mondjuk azt nem pipálja le sehol.
[7/10]
Fáradt vagyok most a hosszabb szövegeléshez (amúgy se lenne értelme sok), de ezt a művet mindenképp beajánlom a MUST SEE listára. Egyszerűen egyedi. Van benne normális karakterfejlődés, a szereplők rendesen be vannak mutatva, dráma, és le van zárva. [8/10] - Nagyon jó.
-
Mister_X
nagyúr
Boku dake ga Inai Machi - 11/10, masterpiece.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
nonsen5e #35461 üzenetére
Japánban az animéknek kultúrája van és más az üzleti modell is: míg nyugaton egy csatorna finanszíroz egy stúdiót, hogy készítsen sorozatot, addig Japánban önerőből/külső szponzorok (ha oroginal) és/vagy kiadók által (adaptációk) által készítenek el egy animét - továbbá a csatorna, ahol vetítik, az nekik reklám, mert a BD/DVD eladások adják majd a stúdiónak a bevételt, ritka az, amikor a japán csatorna fizet, bár nagy neveknél nem ritka. Nyugaton meg a csatorna exkluzivitást nyert azzal, hogy finanszírozta az egészet és egy menő sorozat reklámidejét borsosan lehet mérni...
Tehát tl;dr: Japánban az eladások tartják fent az anime ipart és ezzel tisztában vannak arrafelé. Valljuk be, elég sokan meg is engedhetik maguknak, a mi pénztárcánkhoz mérve pláne drága.
-
nonsen5e
veterán
Néztem Zavvi-n a DVD árakat.
Az AngelBeats!-nél is szívtam már a fogamat, hogy 8000 JMF a (480p - úgyse amiatt vettem meg) DVD.
A SAO 4 lemezre van szaggatva, és £13 darabja. (5163 * 4 = 20652,-).
Ez ráadásul csak az első évadra. Megyek is vissza a kazettás-csülökcsontos öbölbe.Mindig is ilyen áron mentek ezek? Esetleg csak az animék mennek ilyen áron kint, vagy külföldisztánban ennyibe kerülne minden film?
Nálunk <random> nagyáruházba bemegyek, és 800-ért megveszem az elmúlt 2-3 év bármelyik Oscar-jelölt vagy nyertes filmét DVD-n. -
Máté94
addikt
Ars Nova - Cadenza - BD pár napon belül! >.<
Már alig várom!
-
renji00
aktív tag
"Love Live! 'Final' Concert Ticket Auctioned for 430,010 yen"
El kell ismerni, ez már igazi elkötelezettség. Ha lenne ennyi felesleges pénzem..
-
F34R
nagyúr
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
válasz
-=RelakS=- #35446 üzenetére
Nekem 1-2 eve is ugyanigy mukodott, biztos helikopter vagyok
-
válasz
-=RelakS=- #35444 üzenetére
Feltettem, mukodik, kesz.
-
-=RelakS=-
veterán
ARGH
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
KisTücsök #35439 üzenetére
Évekig KMPlayer + CoreAVC Professional, szó szerint vitt mindent, mint kés a vajat. 10,000 Ft-os PC-n 720p Blu-ray-ezel vele.
Mostanában (egy x265 HEVC release miatt) vanilla VLC 2.2.1 x64, mert az integrált HEVC dekódere jó (pedig nagyon sokáig egy hulladék volt ez a lejátszó), KMPlayer-hez meg nem akartam plugint keresni. Aztán azóta az új build-ben már lehet, hogy benne van, nem néztem.
VLC az *.flv-t nem viszi, de eleddig lusta voltam böszméskedni vele. -
nonsen5e
veterán
válasz
Synthwave #35432 üzenetére
>Igen. Pl. ne rozsdás fejszével adagold a kontrasztot.
Philipsnél gyári beállításokkal olyan szinten fel volt véve az élesítés (semmi létjogosultsága az egész opciónak, minden esetben csak ront a képen), hogy 1080p + élesítéssel rosszabb volt a képminőség, mint valami 30 éves képcsöves remeken.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Máté94 #35425 üzenetére
Lehet csak én egyszerűsítem túl a dolgokat, de épp a hónapban vettem egy 1080p TV-t harmadik monitornak a számítógéphez.
Kábel rá, TV bekapcs, HDMI beállít forrásként, TV-t átállít "monitor / számítógép" üzemmódra (effektíve egy profil, csak nem volt kedvem piszkálni külön a beállításokat), aztán rögtön megjelent rajta a desktop és azon nyitottam meg fullscreenben a filmeket, játékokat. Nem törik, nem szakad a kép. -
Máté94
addikt
válasz
Darth_Revan #35426 üzenetére
Wakatta! Arigatou! Tasukarimasu!
Azt esetleg, hogy 24p vagy 24i?
MPCHC+madVR-rel is majd játszok egy kicsit. -
Máté94
addikt
f4te-senpaiiii~!
Hogyan nézzünk HDTV-n animét(Notebook+HDMI)? Szimpla kérdésem efelől, hogy a képfrissítést mire állítsuk ilyenkor? Nem is tudom, hogy a BD-RIP anyagok hány képkocka per seconds...?
-
F34R
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #35423 üzenetére
Barakamon-e is hasonlo, pont ettol volt jo.
-
Archanon
őstag
Nem is hallottam még róla, de köszi az ajánlást, eltettem a megnézendők közé.
Ebből a néhány mondatból is sikerült leszűrnöm, hogy a 10 éves kiscsajnak már most egyedül nagyobb tehetsége van, mint az Aishiteruze Baby egész szinkrongárdájának.
Aztán lehet tévedek... De az art igényes, aranyos a trailer, abszolút bejövős. Miért ne, egy próbát megér.
-
KisTücsök
addikt
válasz
-=RelakS=- #35417 üzenetére
Hát azért mondom. Akkor kezdődik a nyári, nem?
Csak a tavaszi szezonosokra néztem rá, ha egyel tovább megyek, mondjuk meg is lett volna.
-
F34R
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #35415 üzenetére
Igen az annyira kawaii lesz hogy mar elore sirok
-
KisTücsök
addikt
válasz
-=RelakS=- #35415 üzenetére
Köszi!
Akkor csak a nyári szezonban jön.
-
Archanon
őstag
válasz
-=RelakS=- #35407 üzenetére
Egy nyávogó gyerek köré minek nem létező sztorit írni emós lánnyal, meg hisztérikus palival? Kb. pont ettől rossz. Ráadásul a szinkron is pocsék, az art sincs túlzásba víve. Mentségére szóljon, hogy azért néha elég aranyos volt a nyávogós kis csaj is, de az egész körítés elrontotta. Szimplán gagyi, ezen nem tudom, és nem is fogom túltenni magam.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Archanon #35406 üzenetére
Aishiteruze Baby számomra kínkeserves szenvedés volt, szerintem egyáltalán nem kiemelkedő darab, mi több, rossz is.
Legnagyobb baja, hogy nem fejezték be.
Amúgy nem tudom, mitől lenne rossz. Számomra simán egy kis porbafingó lány mindennapjai, amit az anyjától elszakítva tölt. Kicsit sokat nyávog, de mégis, milyen legyen egy 5 éves gyerek? :} -
Archanon
őstag
válasz
Synthwave #35404 üzenetére
Tudtam, hogy megjelensz legalább 10 számodra ajánlott sorozattal.
Fruits Basket megvolt már, azt kihagytam a listáról, mondjuk elég extrabrutálmegashoujo emlékeim szerint. Itt-ott már taszítóan. Amúgy nem volt rossz, sokat nevettem rajta.
Sailor Moon alap, ezzel nyitottam anno a topicban.
Aishiteruze Baby számomra kínkeserves szenvedés volt, szerintem egyáltalán nem kiemelkedő darab, mi több, rossz is.
Kimi ni Todoke már egy ideje a megnézendő listán van (ahogy a Maid-sama is volt, utólag pontozva [7/10]), szóval rövidesen ő következik. Többire majd ránézek talán.
Most a Hyouka-n kéne átverekednem magam, továbbá itt a Kimi to Boku 2. évada, Aria the Natural.. Ezekkel nagyon lassan haladok, de mindnek megvan a maga kellemes világa, ami miatt nem akarom dobni. Még a Hyouka is tetszik valahol... Aztán agysejtrombolónak most elkezdtem a Miami Guns-t, komolyabbnak (?) pedig a Dennou Coil-t.
Meg aztán nem olyan rég fejeztem be a Bakuman-t 3 évadostul, Jormungand 2 évad, csak ezeket még emésztem kicsit. Azért el vagyok látva.
-
F34R
nagyúr
válasz
Archanon #35403 üzenetére
Nem tulsok (kozel 2-3 ho unszolas utan en is up-to-date tartok vele, mondjuk a karakterabrazolas meg mindig komikus, es nem is az a kormom leragom megvalositasu harcjelenetek.)
Gintama-t viszont sajnalom, hogy vege lesz, mert imadtam az elso seasontol a mostaniig. Van meg ott is tartalek, de sanszos hogy par honapra roppajara allitjak a folytatast.
Es itt erzem at amit Crytek is, igaz van amit tudok nezni de ha egy uj Gintama reszt latok az bearanyozza a napom :how sad : -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Archanon #35403 üzenetére
Jó shoujo kell?
Fruits Basket - Massive epicness. Láttam már vagy 4x.
Glass no Kamen [2005]- 51 részt 2 részletben néztem.
Ouran Koukou Host Club - Epic stuff right there. A végére picit visszaesik, de nézzed.
Versailles no Bara - 40 rész 2 részletben. Alapmű.Kimi ni Todoke is kellemes darab.
Ha mahou shoujo mehet, akkor alapok; az összes Bishoujo Senshi Sailor Moon. Kizárólag SMC release. Meg Princess Tutu.
Az Onii-same e... - érdekes és határozottan kellemes art direction.
A Hana yori Dango is megnézhető. Tedd túl magad az arton.
-
Archanon
őstag
Amíg nincs vége, ne is kezdj bele, jobban jársz.
Szerintem úgy az elmúlt ~230 epizód csúnya mélyrepülés, és egy-egy arc naaagyon durván el van húzva, ilyen 50-60 epizódokig, rém unalmas menekülős és futkározós jelenetekkel, mintha történne valami, de mégse. Dressrosa-tól már a hajam égnek áll, de most legalább végre történt valami. Tényleg.
Hogy a szálak összeértek-e? Csak kezdenek... fogják ezt még csavarni.
Más...
Kaichou wa Maid-sama! + special: Már hiányoltam az életemből a jóféle shoujo-t, olyanból amúgy se láttam még túlontúl sokat. (Lovely Complex, Kaleido Star, Nana, Itazura na Kiss... őőő... és akkor itt asszem ki is merült. Láttam még párat, de azok annyira nem..) Mindegy, ez egy jó cucc, szóval nézze aki még nem látta!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Gubek-Einste #35399 üzenetére
Na ezért nem kezdek bele.
(#35402) Crytec210
Korábban már megfogadtam hogy neverending sorozatot soha. Egyedül a Fairy Tail volt az üdítő kivétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest