Új hozzászólás Aktív témák
-
Walacky
csendes tag
válasz
ssolitude #89 üzenetére
Kipróbáltam az on-line Dativus-t.
Hát... a szokásos zagyvaság jött ki. Bemásoltam egy mese első bekezdését, de a várthoz csak az ''Egyszer volt, hol nem volt...'' szakasz hasonlított.
Szóval kell még várnunk a mesterséges intelligencia megfelelő fokára.
Egyébként, ha a fordító programokat emlegetik, nekem egy sok-sok évvel ezelőtt M.O.-on is kedvelt, magyarul is beszélő német humorista, Brachfeld Sigfried jut az eszembe.
Neki volt egy száma, ahol a magyar nyelv nehézségeiről viccelt. Az egyik példa a jár és megy szavak értelmének és használatának a különbözősége volt. A példában elmondta, hogy egy szórakozó helyen volt, ahol a hastáncosnőnek egész este ''ment'' a hasa.
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest