Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
puli122
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék MindigTV-t nézni a leendő tabletemen ( wayteq xtab-79qci ), de olyan helyen ahol nincs internet elérés. Ehhez kellene Tv tuner. Találtam párat ami androd kompatibilis, de nem tudom melyik lenne jó.
Pl. ezt néztem: [link]
Vannak ennél olcsóbbak is, de már itt is azt olvasom hogy nem boldogul a HD adásokkal ami miatt így ki is esik az M1, M2Valakinek van már tapasztalata a témában, bármilyen vevővel? ( képminőség, használhatóság, akármi... )
Szerintetek megoldható lenne nem speciálisan androidhoz való tunerrel? ( USB-s PC-hez való tunerből sokkal több van. )
Köszi előre is
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- reMarkable 2
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest