Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Hisense LCD és LED TV-k
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamdepp
újonc
Problémám a következő, van egy régi overmax basecore 10 esem,be van repedve a kijelzője,de úgy gondoltam a Kislányomnak jó lesz,amikor bekapcsoltam egy zár mintával találkoztam amire nem emlékszem, oké semmi gond rockchip batch tool letölt,gyártó oldaláról szoftver letölt,tablet csatlakoztat USB minivel, hombe gom nyomva tart reset egyszer megnyom,elkezd dolgozni, majd "fail" hiba üzenet azóta nem tudom bekapcsolni a tabot, sem csatlakozatni a géphez! Ötlet? Kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest