-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
Sziasztok,
Kellene egy kis segítség.
Kaptunk egy régi huawei matepad m2-t.
Jól össze van mokólva szegény. Twrp recovery van rajta a rendszer meg fogalmam sincs (van build szám: m2-a01wv100r001c233b026) valami kínai lehet. Mert visszaállítás után is kínai amit írogat, illetve a böngésző meg más alkalámázás neve is azon van. Illetve ilyen google dolgok nincsenek rajta.
Találtam valami europai firmware-t rá, de sajnos ez a telefonon frissítésben-sd kártya/dload módszer nem megy mert elkezdi a frissítést de restart után ebbe a twrp-be lép. Ide meg valami más fajta (3-zip) update kellene.
Szóval valahogy visszalehetne mókólni rá a gyári rendszert? vagy a gyári recovery is kell hozzá, hogy rendesen működjön? már szét gugliztam a netet, de mivel elég régi készülék már nemsok mindent találtam. -
lm83
őstag
Sziasztok,
Samsungon android 12 (vagy 11) esetében, hol van a wifin belül az alvó állapot beállítása?
-
lm83
őstag
Sziasztok,
Vettem egy újra csomagolt telefont (Samsung), de elég strapáltnak tűnik.
Hogy, mivel lehetne meg nézni, le ellenőrzni, hogy mikori, mennyit használták, esetleg szervizben javították ilyesmi?
Köszönöm, -
lm83
őstag
Nem tudom a legjobb helyen vagyok e, de hátha tudtok segíteni.
Van egy régi Samsung A5, sztem a legelső.
Mikrofon nem működik hívás közben. Viszont ha messenger vagy milyen hívás van itt igen. Videó felvételnél is veszi a hangot.
Szoftveres lehet a gond? -
lm83
őstag
Eső parancsnál telefonon engedélyeztem.
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb devices
List of devices attached
* daemon not running; starting now at tcp:5037
* daemon started successfully
BL4C02D02485 unauthorizedC:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb shell dmesg
klogctl: Operation not permittedC:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb shell dmesg > dmesg.txt
A hozzáférés megtagadva.C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb logcat -d > logcat.txt
A hozzáférés megtagadva.C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb bugreport > /sdcard/bugreport.txt
A rendszer nem találja a megadott elérési utat.C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb shell bugreport > /sdcard/bugreport.txt
A rendszer nem találja a megadott elérési utat.
Eső parancsnál telefonon engedélyeztem. -
lm83
őstag
De az első hibajelentés készítése, ami szürke. De ha usb hibakeresést bekapcsolom akkor fekete lesz, rá lehet nyomni.
Akkor ott kiírja akkor most ezt csinálja és rányomok a jelentésre.
Utána nem történik semmi...
Valamit kell állítani, hogy újraindításnál először teszt legyen -
lm83
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne nekem is szükségem. Nem találtam Mi a baja a telefonomnak topicot
Wifi rosszalkodik egy ideje a teloban.
Több verzió van.
Van amikor csak épp eldobja az itthoni hálózatot, aztán nemsokára visszamegy rá.
Van, hogy bekapcsolom és az összes hálózatra azt írja, Nincs a tartományban. Aztán szépen lassan elkezdenek megjelenni az elérhető hálózatok, persze az itthoni a legvégén és felcsatlakozik rá.
Van, hogy felcsatlakozik, aztán után le, és kiírja, hogy Letiltva.
Van, hogy be se tudom kapcsolni. Átáll a gomb a Be, de szürke és utána ha visszalépek a menüben, akkor látszik, hogy kivan kapcsolva.
Ezeket általában, egy-két újra indítás helyre szokta hozni.
A teló sony xperia e3 és 4.4 van rajta.
Köszi. -
lm83
őstag
Szervusztok,
Az érdekelne, ha most felfrissítem a sony xa telefonomat 7.0-ra akkor ha gond lenne vissza tudom rakni a korábbi verziót?
Flashtool-lal kel majd mokucsinolni? -
lm83
őstag
Sziasztok,
Egy régebbi se x8-ra szeretnék újabb rom-ot tenni, van aki járatos benne és tudna segíteni?
Ezt a videót néztem, vajon tényleg lehetne rá 5.1-eset rakni? -
lm83
őstag
Szervusztok,
Történt egy kis baleset a telefonommal...
Kb egy hónapja lehet, hogy kingroot-tal rootoltam a telefont.
Utána link2sd-vel linkeltem át pár programot sd kártyára. (előtte formázás, két partició, stb...)
Kevés a belső hely és Kit kat miatt lett ez a megoldás.
Ma reggel egy játékot frissítettem, amit utána egyből linkelt is a program. Bár már nem először frissítettem azóta, hogy linkelem, de most nem is volt már belinkelve, mert elvileg újra kellene.
Na utána játék indítás már nem sikerült, valamilyen kriksz kraksz hiba üzenet volt csak, de mount szó szerepelt benne. Valószínűleg nem volt jó, hogy nem telepítette első indításkor még a játék a frissítést, vagy ilyesmi...
Na itt kezdett a telefon meghülyülni.
Játék eltűnt a telefonról. Vagy háromszor újraindult fél órán belül.
Utána úgy nézett ki, hogy azért működik. Persze játék már sehol.
Na a sokk csak később jött, hát az egész sd kártya tartalma eltűnt.
Néztem mennyi hely lehet telefonon, lejjebb látom, hogy a kártya meg teljesen üres...
(Most itthon néztem amúgy, hogy a ext-s partícióval nincs gond, meg van.)
Napközben a viber egész nap leállt, valami miatt, pedig addigra már levettem a linkelést.
Nagy a valószínűsége, hogy a root miatt van ez?
Az egy hónap alatt, volt pár alkalom akkor épp lassabban csinált valamit a telefon, esetleg egy-két érthetetlen dolog, de semmi extra.
Nem tudom mi legyen vele, mert így meg egy játékot nem tudok rá tenni szinte, mert tele van a belső memória. De ha ettől meg fejre áll a telefon, akkor sem vagyok előrébb.
Most egyenlőre, az sd kártya vissza állítás a legnagyobb gondom...
Még annyi szerencsém van, hogy múlt hónapban particionálás miatt mindent lementettem.
De az után dolgok nagy valószínűséggel bukó lesz... -
lm83
őstag
Ahogy látod ott is megpróbáltam ezt a kérdés majdnem egy évvel ezelőtt, de nem érkezett rá érdemi válasz.
Magára az sd kártyára áthelyezéses dologra.
És azt is láthatod, hogy közel fél év alatt volt egy hsz.
Ezért próbálkoztam itt, de látom akkor ez is rossz hely rá... -
lm83
őstag
válasz cappa72 #25564 üzenetére
Köszönöm, ezt szoktam olvasni, bár láttad, hogy írtam is oda, de ez a topic nem igazán pörög.
Illetve, gondoltam hátha van újabb dolog is.
Meg azért angol nyelvű leírásokkal vigyázni szoktam. Sajnos nem beszélek perfektül angolt és itt egy kis félre értelmezés is elég nagy galibát tud okozni. -
lm83
őstag
Na azért alap dolgokkal tisztában vagyok Bocs ezt nem írtam
Régen raktam a régi x8-asomra CM-et, samsungon odin-nal frissítés ilyesmi volt márDe hogy ezen mivel csinálom meg? Van ez a kingroot, ez jó lehet?
Mert ezek az újabb telefonokon már nem olyan egyszerűen mennek a dolgok mint régen. -
lm83
őstag
Szervusztok,
Van egy sony e3-as telefonom.
Sajnos elég kevés benne a belső tárhely, ami alapban is szinte majdnem tele van.
Ráadásul csak nem frissítik KK fölé
Így semmit nem tudok sd-re pakolni.Na ebben kérnék segítséget, hogy vannak ezek link2sd és társai.
Hogyan csinálom én ezt meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Társasjáték topic
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával