- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
válasz Diokhan #48105 üzenetére
Köszi a választ! Win 11 Pro, laptop néhány éves, a kábel a telefon gyárija, nincs usb hub. Drivereket megnézem közben, de minden más működött mindig és alapvetően ez is, csak a transzfer közben crashel.
Szerk: Eszközkezelő szerint minden szipiszupi.
Lehet rápróbálok a Xiaomi PC Suite appra.[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
-
őstag
válasz Diokhan #39982 üzenetére
Közben beugrott, hogy vajon mi okozhatta a rendszerösszeomlást. Telepítettem valami Shortcut maker nevü appot, ami olyan eldugott rendszerbeállításokról is tudott parancsikont készíteni, ami egyébként nem nagyon érhető el a user számára (és gondolom azért sem, mert önmagában nem tud az adott parancs érvényesülni). Na ezekből kipróbáltam néhányat, amelyeknél a legtöbb esetben a "Beállítások leállt" üzenet fogadott. Na erre gyanakszom.
Üdv: Mcrazy
-
őstag
válasz Diokhan #39980 üzenetére
Van mentésem és naponta mentek egy helyi hdd-re, de fogalmam sincs, hogy mi okozhatta. 2 éves a telefon. Addig jutott el a bootoláskor, hogy egyszercsak kiírta, hogy rendszeralkalmazások frissítése, majd itt villámgyorsan végig futott a számláló, újraindult a telefon és kezdte előlröl. A neten harverhibát is emlegetnek. Mindenesetre maradt a gyári visszaállítás recovery-ből. Most telepednek az alkalmazások. Meglátjuk, meddig bírja.
Üdv: Mcrazy
-
crok
Topikgazda
válasz Diokhan #39958 üzenetére
Az első egy kifejezetten MIUI (és elég gyors) mód - dehát mivel MIUI-ja van... .. . A második általában megy amúgy is, de van hogy kiveszik, mint ahogy a fejlesztői menüben is kéne lennie bugreport generálás menüpontnak csak vagy kiveszik vagy nem. Ebben a Logout bejegyzésemben kiveséztem a dolgot, keress arra, hogy "nem alszik a telefon".
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Diokhan #39745 üzenetére
Sajnos (szerintem) a teamwievert is elérte a szokásos folyamat, indult egy használható kis programnak és elmammutosodott.
Ez nekem a Nero-nál tűnt fel nagyon régen, egy pici gyors jól használható szoftverből a végén telepítve több mit fél Gb lett.
De a többi is ezen az úton jár.
W2000 és az XP korszakban 11 évig Radminoztam, annak nem kellett szerver oldal és így a biztonság is 101% volt, P2P alapon.
És a Skype is így működött, és portablébe 6,4Mb méretben. Jelenleg nem tudom hány 100 mega és a Microsoft a szerverbázisa. Meg is makkant a Skype rendesen, én amennyire szerettem és 10en x évig használtam, kiábrándultam belőle.
Az mp3 lejátszóm amit lassan 20 éve használok, 238kB méretű. Hm. -
mobilizmo
addikt
válasz Diokhan #39742 üzenetére
Tény, hogy elég rég volt a kezembe MTK-s telefon. De a Honor Mi-4C-nél pont úgy működött ahogy írtam. Amikor újraindult a teló és felmountolta a sd-t, ha volt rajta egy update.zip nevű fájl a gyökérben, akkor rákérdezett az update-re. Nem tudom mit értesz "gyári hard reset"-en, ha a factory reset-re gondolsz, az szerintem semmit nem csinál a recovery partícióval.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
_ocsisajt
őstag
válasz Diokhan #39737 üzenetére
Akkor ez egy ördögi kör, mert a loop miatt nem tudom engedélyezni, így viszont nem tudom elérni a telót. Amúgy a mediatekes driverrel már nincs error code 10, köszi!
De sajna error: device not found...Én szerintem elengedem ezt...
(driver install/restart/reinstall-t ha ma 23525x nem csináltam még, akkor semmi )
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
-
Wolfskin
őstag
válasz Diokhan #37734 üzenetére
hát, én is azt hittem, ilyen csak a filmekben van. de a knox egy igazi misztérium.
sajnos semmit nem mentettem semmilyen felhőbe (mint ahogy sosem teszem), egyszerűen a knox alatt használtam a telefont, és minden ott volt.
nem akarom megmenteni a teló, amúgy is szar volt, már újkorától nem ismerte fel a sim kártyát, menet közben behalt a home gombja, érintőgombbá vált, de noteszként, tabletként teljesen jól funkcionált.van egy 8 magosom, most azt veszem elő, csak egyelőre a knox nem tud kapcsolódni a szerverhez. lehet, hogy a régi modelleknél lekapcsolták szervert? sosem fogom megtudni. erről senki nem beszél
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
válasz Diokhan #37732 üzenetére
sajnos nem. a knoxban senki ne tud segíteni. olyan misztikus titokzatosság övezi, mintha valami istenveret szabadkőműves titok után kérdezősködnék. a neten semmi infó róla, a knox.hu oldalon nem reagálnak semmire, a samsung szervizben azt sem tudják mi az, és itt, ha bármi ezzel kapcsolatos kérdést felteszek, csak a nagy süket hallgatás., hirtelen mindenki másfele néz. mintha csak én nem tudnám, hogy erről nem beszélünk.elég szürreális élmény
-
Wolfskin
őstag
válasz Diokhan #37722 üzenetére
beüzemelem a 8 magost, eddig nem használtam, de a knoxba nem tudok belépni, amikor regisztrálom a fiókom, a tovább után jön egy hibaüzenet, hogy "a szerver nem elérhető". és nincs tovább. ez miért lehet? hogy tudok belépni?
azt tudod esetleg. hogy a knox alól hogy lehet ,menteni tartalmakat offline? mert vagy elküldöm magamnak mailben, vagy fellövöm felhőbe, a knox szervereire, de kimenteni eddig nem tudtam semmit onnan.
-
Wolfskin
őstag
válasz Diokhan #37720 üzenetére
Huh... köszi a választ. Ez nem jó hír Eddig úgy volt, hogy a snapdragon jó chipset... És így, minden előjel nélkül? És mitől van az, hogy néha életjelt ad?
Gépre dugva az mit jelent? Ha bekapcsol? Vagy anélkül is...?
Javítani nem akarom, van másik, ami a 8 magos... az stabilabb? De azt is csak tabletnek használom, telefonálni van dual simes. Csak az adatokat lementettem volna szívesen.update: a 8 magosban szerencsére a chipset is Exynos 5433
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Diokhan #37707 üzenetére
Itt kaphatsz választ: "Melyik okostelefont vegyem?" topik
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával