Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz #79335424 #9538 üzenetére

"Azt CWM -ből tudsz."

Vagy éppen nem. Az MTK-s modelleken merőben más a helyzet. Már a Spreadturm borzalmakat nem is említem meg...

"Viszont egy belakott rendszernél az IMEI -t is tartalmazza. Meg még ezt-azt."

Nem tartalmazza. A MTK-s modellek esetén a read-back, ha benne van az NV, akkor tartalmazhatja, de többnyire ott a teljes romcserét IMEI beírás követi. Nem lényeges tehát. A Samsung EFS mentésében benne van, de az EFS tartalmát éppen nem menti le semelyik tool...

"Meg lehet csinálni, amit szeretnél, de bele kell nyúlni a mentés fájlba. "

Nem kell, simán lehet azonos modellre ugyan azt a mentést használni. A fenti kivételektől eltekintve. A CWM mentésben SOHA sincs IMEI!

" Egy alkalmazásnak legalább 3 azonosítója van, ami készülékenként eltérő. Nem szerencsés ezeket összekeverni."

Dehogy van. Egy sincs neki. Egy a lényeg, hogy az apk fájl a data/app mappába kerüljön. A többi majd indítás közben kiderül. (Jó-e arra a romra stb-stb...).

"Én mentésnél, majd visszaállításnál a programok saját mentéseit használom (amelyiknek van). Az alkalmazásokat a Play -ről telepítem és csak az adataikat állítom vissza egy FRISS!!! Titanium mentésből (amelyiknek nincs saját mentése). Ha ez sem lehetséges (pl. nem Play alkalmazás, vagy nem kompatibilis) , csak akkor folyamodok a teljes visszaállításhoz."

Ez a széllel szembe pisálni esete. Pont az adatokat NEM KÉNE visszaállítani, ugyanis az készülékenként, romonként ELTÉRŐ helyen és tartalommal bír. A TB mentésből egyedül az apk fájlok érnek valamit, az adataik pont NEM!

"EFS: Samsung tabról van szó?"

EFS mentést csak Samsungon lehet/kell csinálni. Más eszközökön nincs értelme. Ebben viszont tényleg benne van az összes NV adat, szóval az egyikről a másikra vinni EFS mappát nem szerencsés...

Új hozzászólás Aktív témák