Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Gaming notebook topik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccli
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, kicsit barbár a kérdés, előzőleg is elnézést azoktól, akiket érzékenyen érint. Van a szüleimnek egy réges régi első generációs, beteg és öreg iPadük. Iszonyatosan lassú, minden alkalmazásból kilép, szinte használhatatlan. Szeretnék valamit kezdeni vele, mert nem akarom hogy kuka legyen a vége. Milyen lehetőségeim vannak, hogy kicsit használhatóbbá tegyem? Tudok esetleg másik OSt ( android pl.) varázsolni rá? A neten körülnéztem, de az OpeniBootot nem tudom leszedni a Cydiaból. Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tekken 7 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest