- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Android dual SIM szakmai mélyvíz  Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik! Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
 Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel: "melyik alkalmazás, ami" "melyik alkalmazás, ami" "milyen tokot vegyek" "milyen tokot vegyek" "piros hátlap hol kapható" "piros hátlap hol kapható" "honnan vegyek telefont" "honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tomxx91 csendes tag bocsi hogy ezt még egyszer is leírom de senki nem szólt hozzá..... 
 nem hagy nyugodni a dolog... lenne kérdésem... szóval ugye a wifi és a bluetooth nem működik valamiért mikor bekapcsolom gondolkodik és kikapcsol... ez lehet kernel vagy rom probléma? Esetleg hardveres? 
 ugyan ez a helyzet nálam is 
 https://www.youtube.com/watch?v=6AynugRnwyQ
- 

tomxx91 csendes tag lenne kérdésem... szóval ugye a wifi és a bluetooth nem működik valamiért mikor bekapcsolom gondolkodik és kikapcsol... ez lehet kernel vagy rom probléma? Esetleg hardveres? 
 ugyan ez a helyzet nálam is 
 https://www.youtube.com/watch?v=6AynugRnwyQ
- 

tomxx91 csendes tag Szóval megcsináltam a képeket a test pointról... Lenovo s960t 
 Nekem így működött a dolog ha esetleg más is hasonló helyzetbe kerülne hogy a telefonjából téglát készített valami úton módon van megoldás! ha esetleg más is hasonló helyzetbe kerülne hogy a telefonjából téglát készített valami úton módon van megoldás! Ez a testpoint valószínüleg csak ennél a típusnál jó másik telóknál eltérés lehet és vagy van... Ez a testpoint valószínüleg csak ennél a típusnál jó másik telóknál eltérés lehet és vagy van...
 Lenovo s960TElőször is szétszedjük a telót amit pár csavar fog, elég könnyű volt szétszedni. http://kepfeltoltes.hu/view/150105/13303586152_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150105/5985404153_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Azután a képen látható módon egy drót darabbal a két pontot összeérintjük és így dugjuk rá az usb-re. 
 Nekem ezután már csippant a gép hogy okés.http://kepfeltoltes.hu/view/150105/9549060524_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 
- 

tomxx91 csendes tag válasz  Macikosz92

üzenetére Macikosz92

üzenetérehello vedd le a telefon hátlapját fotozd le nekem a telot azt küld el emailban én meg bejelölöm mit hogyan gondolom a két telefon majdnem ugyan az  
- 

tomxx91 csendes tag megjelenik az eszközkezelőben is!  és a az usb drivert is feltelepíti szóval "rendesen" felismeri és a az usb drivert is feltelepíti szóval "rendesen" felismeri
- 

tomxx91 csendes tag Ksanc hát igen "Ezek után nehezen vágja rá az ember, hogy nem!" 
 Meghalni lehet, feladni soha! a wifi problémámhoz te sem tudsz valami ötletet hogyan miként?  meg az érdekelne hogy bootanimációt honnan tudnék leszedni? 
 xdan van pár fent de azok nem tetszenek 
 XXHDPI = 1080x1920 ebben a méretben kéne.. vagy esetleg ezeket átlehet méretezni valahogy? 
- 

tomxx91 csendes tag hát egy csavarhoz és egy valamilyen ponthoz kellet egy drot/kábeldarabot érinteni és kész  
 hétfőn dobok róla képeket hátha valaki hasznát veszi hátha valaki hasznát veszi amúgy igen mtk-knál van test point youtubon is van pár videó, asszem olyan is ahol bemutatják hogy kell a testpointot kimérni amúgy igen mtk-knál van test point youtubon is van pár videó, asszem olyan is ahol bemutatják hogy kell a testpointot kimérni 
- 

tomxx91 csendes tag szóval nem orvosolható a probléma? 
- 

tomxx91 csendes tag ha lesz egy teló amivel tudok fényképezni... szóval hétfőn lesz kb akkor felteszem  
 valakinek a wifi és bloetootra valami ötlet hogy miért nem kapcsol be? vagy is beakar de aztán mégsem 
- 

tomxx91 csendes tag viszont az alap problémém még mindig megvan amiért szoftozni akartam  
 nem tudom a wifit és a bloetoothot bekapcsolni 
 rábökök gondolkodik és kikapcsol.... valakinek valami ötlet? 
- 

tomxx91 csendes tag megnéztem van imei szám  
- 

tomxx91 csendes tag nahh nekiálta őreload modban látni a gép nem tudom miért vagy hogyan... de már az új flashtool is látta  felment a rom és tádááá felment a rom és tádááá most jó! most jó! 
- 

tomxx91 csendes tag http://www.needrom.com/download/alps-s960t/#comments elvileg ez a "jó rom" 
 kétféle sp_flashtoollal is kipróbáltam 
 a 3. ..... verzioval sikerült is feltennem a romot elvileg de semmi....
- 

tomxx91 csendes tag memory test-nél ezt írja.... ============ NAND Test ============ SKIP! NAND Flash was not detected! a többi okés 
- 

tomxx91 csendes tag sikerült a tespoint segítségével elérne hogy a gép lássa a teloót  
 viszont mikor az spflashtoollal flashelni akarom a telót egy hiba üzenetet dob ki....
 BROM_ERROR:S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL 4032
- 

tomxx91 csendes tag az alps s960t romot már leszedtem de elötte nem azt tettem fel sajnos de már nem tudom az honnan volt :/ 
 most viszont semmit nem tudok rá feltenni mert nem is látja a gépnem is pittyen ha rédugom az eszközkezelőben sem látszik
 van rá bármiféle mód hogy müködésre bírjam? esetleg a szervizben meg tudják csinálni?
 tudom hogy hamisitvány... és akitől van nincs mentése...
- 

tomxx91 csendes tag Sziasztok 
 Van egy Lenovo s960t tipusu készülékem (kinai mtk...)
 Szóval felakartam rá egy romot spflashtoollal sikeresen fel is ment... azóta a telefon nem kapcsol be (valószínúleg rossz rom volt) nem látja a számítógép sem... semmi életjel a telefon felőll 
 Életre lehet valahogy kelteni házilag? Vagy inkább szerviz? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest