- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Kuruzsló #5413 üzenetére
Szia! Szerintem ideje elengedni a telót. Ez egy nagyon alsó kategóriás készülék tehát nincs benne egy minőségi alkatrész sem. Ebből adódóan szinte biztosan hardver hiba lesz. Én a helyedben az elején visszaküldtem volna mert az egy nagyon rossz "omen" volt amikor nem indult az "új" teló! Az sem kizárt, hogy egy már életre keltett visszárus telót kaptál! Ez a teló eddig bírta ennyi pénzért......
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Kuruzsló #5406 üzenetére
Elsőre be kéne valahogy legalább kapcsolni annak a telónak. Legalább a boot képernyőig. Tehát keresni kéne rá egy olyan romot, ami talán bebootol. Ám ha nem akar, hiába sikeres a flash, én azért kiolvastatnék egy boot.img-et is, hogy egyáltalán beírt-e a flashtool bármit is...
-
Shirko
tag
válasz
Kuruzsló #5403 üzenetére
Nem indul a droid?Nvram nélkül is el szokott indulni emlékeim szerint. Utánna már adb alól megpróbálhatod root mellett. Lenovon az nvram és az nvdata megegyezik. A jó telóról az nvdata mappa tartalmát kimented, és a rosszon bemountolod az nvram-ot és rámásolod. Umount és reboot.
Szerk.: Recovery alatt is mennie kell, ha nincs nvdata, akkor a jó teló nvram-ját mountold, és arról ments.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged