Hirdetés
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidvarga
tag
válasz
cappa72 #5043 üzenetére
Igen volt factory. Nos a srác csinálta a cwm recoveryt mtk droid tool segítségével (ami úgy zajlott hogy volt mentése ami már nincs 😅😫 es onnan választotta ki a boot.img amiből a progi csinált egy recoveryt, ezt el is küldte nekem) és ha minden igaz bem fleshelt külön semmit csak ezt a progi. Látni látja csak hibaüzenetet dob unknow open sdcard vagy valami ilyesmi (most nem vagyok otthon ha otthon leszek pontosítom) a lényeg hogy nem tudja megnyitni és nem lehet csatolni sem megpróbáltam. A mentéshez tudsz adni egy linket, leírást? Am 4.4.2 volt rajta de azt mondta az egésznek azert fogott neki mert amint internet volt a telón minden félét letöltött, hiába csinált gyári visszaállítást meg factoryt. Sejtésem szerint valami mókolt rom volt. Gondol9m egy gyári firmware flashelés lenne a legcélszerűbb, csak sehol nem találok hozzá semmit, de még nagyon infót sem a telórol. Ami engem még aggaszt, hogy nem biztos benne hogy látta az imei számokat az mtk droid toolban. Ezt valahogy ki tudom deríteni, mert gondolom ha elszált az nvram is akkor kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem lesz iPhone 19
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő