Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ha elég sokat vársz akkor egyszer lehet hogy megáll. Nekem volt egy negyed órás menet, volt olyan hogy ott hagytam, elmentünk vacsorázni, utána már jó volt. De volt olyan is, hogy rádugtam és simán beadta a meghajtókat egyből. 1 gép, 1 linux, 1 kábel, 1 telefon (otthoni gép). Más kérdés, hogy mikor particioálásnál írni akart rá akkor ledobta, úgyhogy én a particionálást utána adb-s gépeléssel csináltam meg. Munkahelyi gépen is próbáltam, telepített linux, vmware alatt másik linux, 3 féle live linux, valamivel mindegyik elbukott.
Azért írtam, hogy egy írás próbát csinálj előbb.Úgyhogy vagy vársz sokat, vagy próbálod dugdosni. Az ablakokkal ne foglalkozz, ha megállt akkor majd becsukod őket. Vagy hagyod a fenébe, egy másik üres virtual asztalon megcsinálod a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meditáció
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest