- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Asztrofotózás
- Léghűtés topik
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrentszaki
tag
válasz
aytukabozs #2600 üzenetére
Szuper, működik is. Küldés után 5 másodperc és jön egy hibaüzenet:
E: Footer is wrong.
Installation is aborted.Most guglizok hozzá, de eddig semmi. Mi baja lehet?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #2600 üzenetére
Nem véletlen kérdeztem a recovery-re: ott mindig megy az adb (normális esetben...
).
-
magmakocka
aktív tag
válasz
aytukabozs #2562 üzenetére
Rendben van köszönöm.
-
magmakocka
aktív tag
válasz
aytukabozs #2532 üzenetére
De mint mondta a Keeper meghalt az EMMC..
Elfogadom a válaszát. -
magmakocka
aktív tag
válasz
aytukabozs #2520 üzenetére
Rendben van, erre nem figyeltem. Már automatikusan gépeltem rá a választ
Akkor Keeper most mi legyen?
Erre a mentésre 5054-es hibát dob ki -
magmakocka
aktív tag
válasz
aytukabozs #2518 üzenetére
Ezekre mind megadtam a választ menj vissza egy kicsit
De ha kell még egyszer leírom ide neked.
ZTE V967S és az volt a gond hogy egyszer csak magátol kikapcsolt és nem tudom bekapcsolni rootolva volt.
Folyamatosan hibákat dobálgatott be
Mit kezdjek a(z) 5054-es hibával? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #2508 üzenetére
A nubia tools mellé kell egy gyári FW csomag is. Azt lehet problémás megtalálni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #2500 üzenetére
A nubia tools megy ám "download" módba is! Mindkét hangerőgombot nyomd be egyszerre kikapcsolt állapotban és úgy csatlakoztasd a telót. Elvileg fel kéne ismerje diagnosztikai módban.
-
asdf_
veterán
válasz
aytukabozs #2467 üzenetére
Rajta van a rendszer img az SD-n, OK.
de mi veszi rá a telót hogy onnan bootoljon?Hat, nalam mivel a simarol nem tudott, gondolom a kenyszer
De ugy remlik, hogy inkabb az a szitu, hogy ha az sd foglalatban talal mukodo cuccot, akkor onnan kezdi, mert relmik, hogy kiprobaltam, hogy a telefonon cwm, az sd-n gyari klon image, es ha bent volt a kartya, akkor meg a gyari recovery jott be. De nem mondom tutira, mert fel eves emlek, reg volt mar...
-
asdf_
veterán
válasz
aytukabozs #2462 üzenetére
En irtam a masikban, nekem egyetlen darab tokures 8 gigas fat32-bol allt az EMMC-m, ha egy microsd-re dd-zed a 8 gigas klon image-t, akkor onnan be tudsz recovery-be bootolni, meg gep latja mar a telefont valamennyire (de fel nem allt a telefon vele asszem, reg volt mar), aztan microsd menet kozben kihuz, win alol (mivel linux alol a dd elhasalt 10-20 mega utan) ha ekkor rakuldtem, hogy irja ra a klon image-et, akkor azt popecul felirta az EMMC-re, mas kerdes, hogy a telefon ezutan sem alllt fel (de a particiok letrejottek, es mar volt a microsd nelkul is boot menu). Ahogy en tudom, gyari eszkozzel, mivel nem kerultek ki publikusba a szukseges file-ok (ha jol remlik, itt zte-s alairassal rendelkezo file-ok kellenenek, hogy rairja a telefonra, mas, ugyanilyen SoC file-jaival nem lehet atverni), tehat szerintem nem fogsz menni semmire :/
-
válasz
aytukabozs #2418 üzenetére
Én teljesen láma vagyok a qualcomm-hoz.
A te esetedben mintha 512MB lenne a max flesselhető szakasz.
"Invalid sparse file format at header magi" esetleg jelentheti, hogy nem volt ext4-re alakítva az img fájl?
A csak zero-ból kialakított fájl az még nem jó.Ha csak simán egy zero-ból kialakítok egy img-t, az még nem tartalmaz emészthető fejlécet.
sudo dd if=/dev/zero of=~/kepfajl.img bs=1M count=512
512+0 beolvasott rekord
512+0 kiírt rekord
536870912 bájt (537 MB) másolva, 5,55612 mp, 96,6 MB/mp
cappapa@cappapa-laptop:~$ sudo file ~/kepfajl.img
/home/cappapa/kepfajl.img: dataHa viszont az említett
sudo mkfs.ext4 ~/kepfajl.img
mke2fs 1.41.11 (14-Mar-2010)
/home/cappapa/kepfajl.img is not a block special device.
Proceed anyway? (y,n) y
Filesystem label=
OS type: Linux
Block size=4096 (log=2)
Fragment size=4096 (log=2)
Stride=0 blocks, Stripe width=0 blocks
32768 inodes, 131072 blocks
6553 blocks (5.00%) reserved for the super user
First data block=0
Maximum filesystem blocks=134217728
4 block groups
32768 blocks per group, 32768 fragments per group
8192 inodes per group
Superblock backups stored on blocks:
32768, 98304Writing inode tables: done
Creating journal (4096 blocks): done
Writing superblocks and filesystem accounting information: doneThis filesystem will be automatically checked every 26 mounts or
180 days, whichever comes first. Use tune2fs -c or -i to override.
cappapa@cappapa-laptop:~$ file kepfajl.img
kepfajl.img: Linux rev 1.0 ext4 filesystem data, UUID=d427c05a-8148-47f7-abd2-12128866cf34 (extents) (large files) (huge files)
Itt már látszik, hogy a létrehozott 512MB-os img fájl valóban ext4.A titkosítás sikertelen-re nekem a factory reset mindig megoldást jelentett - MTK platformon.
jajdejó hogy mindenki benézett ma aki számít
olyan sokat nem számítok... -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #2417 üzenetére
megcsináltam a gépre a fájlt és megpróbáltam a helyére tenni fastboottal,
" # fastboot -i 0x19d2 flash userdata data.img
target reported max download size of 536870912 bytes
Invalid sparse file format at header magi
erasing 'userdata'...
FAILED (remote: failed to erase partition)"hát nem akarja.
-
cubix
tag
válasz
aytukabozs #2414 üzenetére
a dd of paraméterébe nem a blockezközt adod meg, hanem a fájl útvonalát. Például:
dd if=/dev/zero of=/sdcard/kepfajl.img bs=1M count=1992 -
asdf_
veterán
válasz
aytukabozs #2412 üzenetére
Keeperv85 azt mondja, hogy csinalj egy hajszalpontosan akkora meretu file-t, mint a data particio, es azzal ird felul a telefonon levo data particiot. De ezt sajna az irasi problema miatt nem fogod tudni megcsinalni :/, mert az a dd ugyanugy elakad majd, mint az elozo.
Amit en csinaltam az tok mas, tekintve, hogy linux alol ugyanigy elakadtam par 10 mega iras utan, win alol meg ugy tunt, hogy hiaba irom ra a teljes 8 gigas image-et, a particios reszt nem irja felul (es az en problemam innen eredeztetheto, hogy ez szallt el, mind az elo, mind a recovery), aszontam win alol, hogy irja szepen teli nullaval a teljes emmc-t, mind a 8 gigat, es majd utana rairom az image file-t, es akkor majd faszasag lesz. No, ilyet ne csinaljon senki soha, inenntol mar csak gyari eszkozzel lehet eletre kelteni, az meg nincs. -
asdf_
veterán
válasz
aytukabozs #2409 üzenetére
"dd: írás a következőbe: ”/dev/sdb”: Kimeneti/bemeneti hiba
46137+0 beolvasott rekord
46136+0 kiírt rekord
23621632 bájt (24 MB) másolva, 5,25613 mp, 4,5 MB/s
"Ugyanilyen volt az enyem is, egyet ne csinalj, ne tolj neki fillzero-t
Igy csinaltam total teglat belole
Az a furasag, hogy Linux alol 15-25 megabyte iras utan elhalt, mint itt fenn, ugyanakkor win alol meg halal lazan rairtam egy masfel gigas file-t. Viszont a win aloli image feliras hiaba futott le -mert az ugye tudott irni ra rendesen, nem akadt el-, sajna az sem hozta rendbe
(disclaimer a tobbieknek: ugyanilyen telefonom volt/van) -
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #2409 üzenetére
Szia!
Csinálj egy üres data fájlt a dev zero-val az SD kártyára, ami pontosan akkora, mint a data meghajtó és NE bootolt telóval próbálkozz, mert az Android nem hülye: nem lesz öngyilkos...
Modjuk én fastboot-tal próbálnám... Persze csak akkor, ha nyitva a bootloader.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #2402 üzenetére
Üdv újra
EZEN a vonalon mennék tovább, noha a hiba nem teljesen ugyanaz, de gondolom ettől még a megoldásnak működnie kellene.
A fontos partíciók (és hamár lúd, legyen kövér alapon a nemfontosak is) le lettek mentve dd-vel, de mikor elérek a (fenti topicban talált) donorteló .img visszaírásig, akkor ezt kapom;
"dd: írás a következőbe: ”/dev/sdb”: Kimeneti/bemeneti hiba
46137+0 beolvasott rekord
46136+0 kiírt rekord
23621632 bájt (24 MB) másolva, 5,25613 mp, 4,5 MB/s
"A másik problémám hogy ezt a bizonyos IMG fáljt hogy tudnám megnyitni? Azt a tippet kaptam a teló topicjában hogy előbb valami kisebb partíciót írjak fölül, meg hogy tulajdonképp elég lenne a data partícióból egy szüzet rányomni, mert úgyis ott van elkefélve a titkosítás (?).
Nem tudom írtam-e már de linux newbie vagyok, ill. szűk egy éve használom, de amire eddíg kellett arra elég volt. Van annak jelentősége hogy milyen disztró? (ez Mint Cinnamon)
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #2406 üzenetére
Ha elég sokat vársz akkor egyszer lehet hogy megáll. Nekem volt egy negyed órás menet, volt olyan hogy ott hagytam, elmentünk vacsorázni, utána már jó volt. De volt olyan is, hogy rádugtam és simán beadta a meghajtókat egyből. 1 gép, 1 linux, 1 kábel, 1 telefon (otthoni gép). Más kérdés, hogy mikor particioálásnál írni akart rá akkor ledobta, úgyhogy én a particionálást utána adb-s gépeléssel csináltam meg. Munkahelyi gépen is próbáltam, telepített linux, vmware alatt másik linux, 3 féle live linux, valamivel mindegyik elbukott.
Azért írtam, hogy egy írás próbát csinálj előbb.Úgyhogy vagy vársz sokat, vagy próbálod dugdosni. Az ablakokkal ne foglalkozz, ha megállt akkor majd becsukod őket. Vagy hagyod a fenébe, egy másik üres virtual asztalon megcsinálod a dolgot.
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #2402 üzenetére
Szerintem más nem marad, mint download módban klónozni egy másik 1/4-ről. De előtte le kell menteni a modemst1, modemst2, persist partíciókat, a modem, sbl1 sem árt. De az első hármat mindenképp, és a klónozás után azokat vissza kell állítani, hogy imei-k mac-ek megmaradjanak.
Sőt én csinálnék egy full emmc mentést is. a rosszról is, nem csak a jóról, biztos ami biztos.Leírás van ITT.
Nekem ubuntu alatt néha csak fel-le csatlakozik folyamatosan, van hogy 20-30 percet kell várni mire megáll és látszik rendesen. Másik rádugásnál meg azonnal jó. Bár az átparticionálást nem tudtam megcsinálni, amikor elkezdte volna, mindig hibát jelzett (3 gép, több kábel, 3 féle linux+windowsok), vagy nem is látta a partíciókat (üres 8 gigás eszköznek látta), úgyhogy adb parancssorból kellett parted-el megcsinálni.
Úgyhogy én előbb kipróbálnám valami semleges partíióval, mondjuk a data vagy cache partícióval, hogy dd-vel lementeni, utána visszaírni a mentést. Ha engedi, akkor lehet az egészet klónozni. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #2398 üzenetére
Hm.. lehet, hogy a flash IC lett megölve és akkor meg már mind1..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #2395 üzenetére
Próbáltad parancssorból bootloader módba tenni őket? Vagy csak gombok?
Bár nem hiszem, hogy pont eme két telefonnál lennének bajok a gombokkal.
Van flashelve valamilyen custom recovery vagy csak bootoltál custom recoba mikor telepítetted a CM-et?
"(természetesen mindkét V5 bootloader módban van)"
Ezt nem teljessen értem, mert az előző hsz.-ban azt írtad nincs bootloader mód, csak adb. Egyébként slideloaddal nem lehetne felhúzni rá egy gyári romot?És azzal próbálkozni?
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #2365 üzenetére
Még mindíg érdekelne egy válasz erre, annyival kiegészítve hogy ugyanezen a gépen 2 másik qualcommos telefon (ot995 és phicomm230w) simán látszik terminálban a fastboot devices parancsra, viszont a mai napon kapott, gyári rendszerrel féltéglásodott ZTE V5 és a saját CM-es V5-öm nem.
Nagyon hálás lennék valami tippért hogy mi a frász ez.
(természetesen mindkét V5 bootloader módban van) -
trebrona
nagyúr
válasz
aytukabozs #2384 üzenetére
Gondolom volt meglepődés.
-
ficsor66
csendes tag
válasz
aytukabozs #2384 üzenetére
nem igazán legalábbis nem találtam mind1 írtam privát üzenetet remélem lesz segítség.
ám érdekes ha egy másik preloadert töltök rá akkor nem ugrál folyamatosan az eszközkezelő -
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #2336 üzenetére
Szia! Nem az a baj ezzel, hanem nincs medence és nem hallgat az úszómesterekre sem! Csak a lavórban keresi a papírhajókat
Olimpiát akar nyerni gyorsúszásból és még oktatja is a halaknak az úszást
-
S. Szabi
őstag
válasz
aytukabozs #1856 üzenetére
Köszi a tippet, majd megnézem/megpróbálom!
Húgom telefonja, én nem tudom pontosan miket produkál, de amiket mondott az alapján egy tiszta telepítés megoldja a gondokat, olyanok vannak vele, hogy mindig kiírja, hogy helyezze be SD-kártyát, meg néha gondol egyet és nem játsza le a zenét, most éppen nem enged semmit letölteni, leállnak a programok (jó, ez lehet hardveres gyengeség miatt is)
-
kocka88
tag
válasz
aytukabozs #1845 üzenetére
igen !
Az a baj hogy hiába verem a seggem a földhöz akkor is csak mtk usb port nak ismeri fel a gép .
Lehet hogy maga a SÁTÁN szállta meg -
kocka88
tag
válasz
aytukabozs #1843 üzenetére
ezt már próbáltam ugyanaz...
-
kocka88
tag
válasz
aytukabozs #1839 üzenetére
lehet hogy nincs meta módom ?
minden kombinációt kiprobáltam de csak ezt adja be
-
DenyDB
csendes tag
válasz
aytukabozs #1832 üzenetére
Tervben van a történet leírása, viszont dolgozom, ezt nem írtam már hozzá.
Most van egy kis időm, lepötyögöm.Adott volt a POP8 tablett, ami bootfreezbe ragadt, azaz az Alcatel logó bejött, a Smart move már nem.
Romot kaptam 2 fórumtárstól is, ezekben nem volt EBR1, EBR2, MBR, PRELOAD, csak a többi.
Az 5ös SPFT közül az 5.3XXX nem kezelik jól a tabot, minden flash feltöltés error+XYZ üzeneteket dobált randomban.
5.4XXX már kezelte, ezekkel töltögettem bátran a 2 kapott romot, az eredmény maradt a Bootfreeze.
Tegnap este kaptam egy MTKDT mentést egy harmadik fórumtárstól, ezt átalakítottam, ebben minden file benne volt.
SPFT beolvasta scatter alapjan jól, de mindig a partíciós táblára hisztizett feltöltéskor.
Ekkor jött az ötlet, rosszabb már úgysem lehet, formatot nyomtam neki. Értelem szerűen a POP8 már bootfreezbe sem került.
Ismét flash feltöltés, partició hiba.
Mivel itt voltak ebr&mbr fájlok, azokat betallóztam ahhoz a romhoz, ami felment, csak bootfreez maradt, simán felpakolta az SPFT, és lecsatlakozás után már jött is a bootlogo, smart move felirat, és hogy gond van a google accountommal.
Restart, Recovery, wipe, restart, és már a gyári állapot fogadott. Sim kártya, sd kártya be, tablet elindult, google acc beállít, sim talált hálózatot, üzenetet küld-fogad, 3G van, wifi mac és ip van, BT mac van.A működő kevert rom google drivera fel lesz töltve, amint lehetőségem van.
Mellesleg: eladnak egy nap X ilyen tabot kb 6 hónapja. XDA-n is kértem segítséget, és több mtk illetve Alcatel fórumon is. Megoldás az nem jött, sőt egy UP sem.
Kizárólag a 3 fórumtárs, illetve ebből a topicból 2 ember volt bármi hozzászólast a témához adni. Nekik-nektek köszönöm az önzetlen segítséget, illetve a rom mentést! -
quailstorm
félisten
válasz
aytukabozs #1763 üzenetére
Igen ez így igaz. Megpróbálni meg kellett, van olyan MT6575 teló ami tud OTG-t. De ez még csak nem is 6575.
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #1693 üzenetére
Megérte
Nem engedünk rá semmit!!!
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #1662 üzenetére
kizárt hogy ilyen memóriaszámításokkal foglalkozzak .
Inkább azt mondjátok meg, miért nem megy az első sp flashtoolsszal.
Ezt az üzenetet adja, amit bevágtam. -
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #1659 üzenetére
Azt nem vállalom, mindenféle memóriacímeket megadni, vagy mi a szösz..
Úgy látom mégsem lesz ebből teló..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #1652 üzenetére
Szerintem, ne bonyolítsuk tovább a dolgot. Van droidtools mentés, van gyári firmware és még működő telefon. Ebben az esetben csak kikell venni a pipát a preloder elől és mehet a download vagy firmware upgrade.
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #1652 üzenetére
Remek, és azt hogyan??
De egyébként nem éledt fel az options menüm
PEdig az vcom valami elvileg fenn van
-
Enikő92
tag
válasz
aytukabozs #1642 üzenetére
No hát megpróbáltam feltenni a drivert. Az történt, hogy felismerte MT65xx Preloader néven, de gyorsan telepített is valami illyesztőprorgamot. És utána az eszközkezelőben már nem is láttam . Ezt leírtam a legaoo topicban is az előbb .
-
killer8586
csendes tag
válasz
aytukabozs #1590 üzenetére
természetesen igen de amúgy a másik probléma hogy akkumlátor nélkűl nem ismeri fel a gép csak ha van benne akku
-
killer8586
csendes tag
válasz
aytukabozs #1562 üzenetére
igen narancs fekete
-
killer8586
csendes tag
válasz
aytukabozs #1562 üzenetére
semmi csak lenovo s750
-
topi66
aktív tag
válasz
aytukabozs #1531 üzenetére
Remélem olvassák a hozzászólásokat a vaterán,mert írtam!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #1536 üzenetére
Sokan, még ma is azt hiszik, hogy az ali egy webshop, és csak regelnek és vásárolnak abban a reményben ,hogy életük üzletét kötik meg...
zotya01: az ali nem így működik, keressed meg az alis topikot és tedd fel a kérdéseidet, de túl sok jóra ne számíts! Most már semmi sem kötelezi az eladót , hogy szóba álljon veled! Nem hogy segítsen...
-
berjo52
csendes tag
válasz
aytukabozs #1517 üzenetére
Ok. Nem dolgoztatni akartalak csak figyelmetlen voltam.Ezért írtam le röviden a tapasztaltakat.
De nem csak figyelmetlen újonc is. -
quailstorm
félisten
válasz
aytukabozs #1486 üzenetére
Nekem azt mondták Xindi 4s. Ha ahhoz keresel érintőt is ilyet találsz jó drágán. De többet még nem találtam...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #1424 üzenetére
Sajnos nem...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #1417 üzenetére
Lehet hogy van, csak nem a sajátja, vagy sérült a számsor, ami a GSM ellenőrzésen fennakad a hívás indításakor...
@csl1982:
Nem. Soha sem törli, kivéve ha a Format ALL opcióval mész neki...
-
Foose
addikt
válasz
aytukabozs #1350 üzenetére
Jáh,tényleg
Köszi
Ez is kevés lesz,így is lefagy. Muszáj lesz a factory is
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #1322 üzenetére
Jaj... valóban...
Gyönyörűen sikerült elírni...
-
válasz
aytukabozs #759 üzenetére
megyek vissza a pancsolóba a helyemre
Nemááá'!
De a pancsolón jót röhögtem
Azért vagyunk itt, hogy ezeket a kérdéses dolgokat tisztázzuk. Így tudunk segíteni egymásnak, tanulni egymástól. -
válasz
aytukabozs #757 üzenetére
Azonban egy factory reset után visszairódik az nvramból a megörökölt imei, tehát jön a ninóninó...
Tehát ezt nem szabad csinálni.
Minden ilyen esetben először fel kell tárni, hogy mi a hiba, és csak utána reagálni, megoldást keresni, nehogy több kárt okozzunk, mint hasznot. -
válasz
aytukabozs #755 üzenetére
De arról nem szabad az nvram-ot áttenni, mert hálózati tiltás lehet belőle. Aztán kopogtat a rendőrség - ez nem vicc.
-
válasz
aytukabozs #753 üzenetére
Ha van a formazas elotti nvram (nem csak imei!) mentes akkor azt vissza lehet allitani.
De ha jol emlekszem ilyen nem all rendelkezesre. sajnos. -
válasz
aytukabozs #751 üzenetére
Vélhetően az nvram az örök bitmezőkre került, igy a wifi, bt és imei is oda távoztak ezzel.
Ezért minden fr után ezt újra kell tanitani a rendszernek. -
x64
aktív tag
válasz
aytukabozs #742 üzenetére
Köszi, sikerült is ez alapján!
Szerk: nekem csak egy IMEI-m volt a matricán, azt megadtam mindkét SIM-hez, de gond nélkül működik két SIM-mel, szóval elvileg rendben van. Kolléga A660-asán is csak egy IMEI van a két foglalathoz.Minden működik, minden szuper! Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!!!
-
Sir Sparrow
tag
válasz
aytukabozs #633 üzenetére
Laptopról beszélünk, minden USB rá van kötve az alaplapra és mikor rádugom a telefont érzékeli is és meg is jelenik a belső memória és az microSD kártya a Sajátgépben. USB kábel pedig a gyári és másoltam már vele file-t telefon és gép között.
...ettől függetlenül majd megpróbálom másik USB porton is és másik kábellel, hátha ez lesz a gond, de ha igen, akkor megeszem a kalapom! -
BViktr
tag
válasz
aytukabozs #502 üzenetére
Igen ezt, de nem akarja az igazságot.
Flasheltem már ezzel a flashtoolal. Most is visszaraktam vele egy 4.4.2 főzöttet.
Csak ezt a karbonn romot nem akarja megenni. -
BViktr
tag
válasz
aytukabozs #499 üzenetére
Igen ott van a rom mellett, hogy nibirun több embernek működik.
Csak azt nem írták hogy hogy ment fel.
Azt nem tudom, hogy ha a firmware upgrade-et választom a flashtoolban azzal tudom téglázni a telót? -
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #414 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #414 üzenetére
Jogos a feltevés....bár ettöl még lehet hogy menne egy zip vagy genius.... mert a 3x mtk-s ebben kirin van.... de ez csak ötletelés...
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #391 üzenetére
áhááá! de a többit akkor sem magyarázza.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #367 üzenetére
Én úgy értelmezem,hogy gyári reco van most neki(3e)..... de még mindíg nem értem minek szenved mikor fenn a rom a needromon amit vissza akkar tenni mentésből....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #308 üzenetére
Valóban. Sosehallottam olyat hogy a droidtools ideiglenes rootja boolopolt volna...
drewcsalad: googlezz rá a telefonod típusára és a root.zip szóra. needromon is megnézheted van oly rom amihez felrakják a root zipet is....de ritka. de ha jol rémlik van a telodnak topikja ott is megéri rákeresni hàtha linkelt már valaki.
-
drewcsalad
tag
válasz
aytukabozs #304 üzenetére
Áh értem! Nem lett olyan a droidtoolsos roottól
Akkor mákom van. Eddig ok,de ezt a cwm-ből rootolást is ,hogy tudom megcsinálni? -
däniel
tag
válasz
aytukabozs #274 üzenetére
Állítólag lehet, mert a második útmutatóban (amit linkeltem) ott is megnöveli a recovery partíciót +1 megával. Csak nem elmagyarázza hogy hogyan csinálta, hanem feltölti, hogy flasheljük be. Szép és jó lenne csak nem az én telómra való.
Mérethelyes? MTKDroidTools-al már csináltam CWM-et. Az teljesen működik, de szeretnék kísérletezni a többi recoveryvel is (pl. PhilZ, TWRP, Carliv)
De ezeknek állítólag nem elég 6 mega a MTK6589-en :/ Bár ha van ilyen "mérethelyes" akkor annak is örülnék.
Remélem elég érthetően írtam le XD -
drewcsalad
tag
válasz
aytukabozs #249 üzenetére
az működik elvileg,mert elötte nem volt semmi gondom vele!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #249 üzenetére
benne van a pakliban ..
-
nemethsza
tag
válasz
aytukabozs #113 üzenetére
Most már sold out, de mikor írtam, még volt :-)
Pedig gmt+8-kor kezdődött, az nálunk kb. dél... -
7600 GS
addikt
válasz
aytukabozs #103 üzenetére
Mehet valamennyivel 30 fölé, nem gond.
-
válasz
aytukabozs #75 üzenetére
És ebből jelenleg csak a megüti az igaz
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #64 üzenetére
Nem tudom honnan veszitek ezt az IP67-et, nem láttam sehol.
Szétszedtem az enyém mert bekapcsolva össze-vissza nyomkodta a kijelzőt. Hát nics egy fia tömítés sehol sem, ott az érintő pálca helyén simán megy be a víz a belsejébe, egyenesen a panelre meg a kijelzőre. 2 csatlakozó van az alaplapon, az egyik a kijelző szalagkábel, annak ott a csatlakozója az akku alatti címke alatt, a GSM és TF felirat amin van azt a kis nyelvet felhajtva van 1 kis fekete téglalap, az egy öntapadós matrica, alatta van a csatlakozó. A másik a sim2 foglalat fölött van, az előlapi kamera, a hátlapi led, a bekapcsoló gomb meg a touch panel szalagkébele és vezérlő chipje van egy több rétegű össze-vissza katyvaszban összeragasztva, annak egy nyúlványa van bedugva egy csatiba, a másik fele forrasztva van az alaplapra. Ha az ki van húzva akkor óvatosan szét lehet hajtani az előlapot és az alaplapot és ki lehet venni a kijelzőt. A touch panel csere az kemény forrasztós és ragasztó boncolós meló. A hátlapi kamera szalagkábele szintén forrasztott, a sim2 foglalat lecsapott sarkú végénél van egy öntapadós fekete matrica, az alatt van. A bekapcsoló gomb rá van ragasztva az előlapra, a szalagkábele beforrasztott. A hangerő gombok ugyanígy. Szerencsére sikerült kibontanom őket úgy, hogy nem sérültek (addig nem lehet szétnyitni). Ha valaki szét akarja szedni akkor nagyon óvatosan kell szétválasztani a házat mert ha kicsit megszalad akkor a touch panel szalagkábele már szakad is (nem csatiban van hanem egy ragasztott katyvaszba megy+forrasztott).
A belsejéről töltök fel képeket az 5. hsz-ben levő linkre. Vannak képek ahol egy drót van benne, ez az érintő pálca helyén van, látszik hogy simán megy ott be a víz.
Kitörölgettem a vizet, összeraktam, most tökéletesen működik. Amíg írtam addig lement a DroidTools mentés is, most jön a flashtool.
Rootolni is sikerült, Cappa blogján a Lenovo A820 témaösszefoglaló tervezet 3.3.1-es pontból letöltött framaroot simán vitte, Superusert átraktam Supersu-ra, megnyomtam a boromir-t és kész, restart után már rootolt lett. -
válasz
aytukabozs #64 üzenetére
Inkább siralmas... Sajna.
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #39 üzenetére
Szerintem sokféle beállításból csinál mind egy egy képet, és mondja "ez a mi gyárunk". Kínainál vastagabb bőr nem létezik sehol
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #52 üzenetére
Lassan már tényleg csak a minideal marad...
-
clava01
csendes tag
válasz
aytukabozs #45 üzenetére
de jelzik antelifon is írják hogy csak előrendelés "presell"
és csak may 15.én szállítanak... márha nem az lesz amit írtak hogy bocsi mégse kaptunk vállassz mást. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #45 üzenetére
Sajnos igen...
-
hungobungo
senior tag
válasz
aytukabozs #39 üzenetére
bármi lehet a dobozban: legó, repülő....
-
clava01
csendes tag
válasz
aytukabozs #36 üzenetére
akkor egy picit jobb mint a hongmi
megéri akkor az hongmi S1-et most 150 dolcsiért előfoglalással berendelni anteliferól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest