-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanscs
aktív tag
válasz
mailman #54301 üzenetére
Köszi a segítséget, de sajna így sem működik.
Közben még azt vettem észre, hogy a GPS se megy.
Nincs jel. Lehet van valami összefüggés a kettő között.
Mindegy visszaküldöm a telefont, mert szerintem hibás.
Lebeszéltem már a bolttal is.Tényleg valaki nem tudja, hogy kb mennyi a postaköltség Kínába egy ilyen telefonnak?
-
milanscs
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Lenovo S820-at az etotalk webshopból.
Olyan gondom van vele, hogy nem megy rajta a 2G hálózat.
Vagyis azt hittem, hogy nem megy míg nem pénteken Budapestre tartottam és egyszer csak látom, hogy a telefon egy G betűt ír ki. Milánóba repültem egy focimeccsre. Innentől kezdve Olaszországban is volt rajta mindig 2G. Győrben dolgozom és ott csak a három szolgáltató 3G hálózatát látja. Külföldön több 2G hálózat is talált. Ma hazaérve megint azt látom, hogy eltűnt a térerő.Persze ahol lakom ott meg nincs 3G és ez a legnagyobb baj, hogy nem tudom használni a telefont.
Lehet, hogy ilyen gyenge az antennája a telefonnak, hogy itt a Bakonyban egyszerűen nincs térerő rajta?
Mondjuk Győrben sincs csak 3G.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bluetooth hangszórók
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest