-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindreader
tag
válasz
hunaqua #23396 üzenetére
Már odaájándékoztam, nem én fogom használni. De ha panasz lesz rá, fel fogom.
Xabi78:
A Life már nem 110-es volt? Vagy rosszul emlékszem? Ha jól sejtem ezt csak úgy fogom tudni magyarítani, ha flashtool-al feltolom, CWM-el backup, jBart a backupon, majd CWM-el restore az újrafordított ROM. Vagy megy egyszerűbben is? -
Mindreader
tag
Na kérem megjött a Lenovo P770-em. Elég korrekt kis készüléknek tűnik, hardveresen nem is találtam kivetnivalót benne. Le akartam volna tölteni a Life ROM-ot, de hivatalos helyéről nem sikerült letölteni, hiába kattintok a Letöltés gombra azt mondja nincs meg. Na mindegy felraktam egy sima CWM-et, lementettem a gyárit majd aztán feltoltam rá a S124_maomi_Pu_mod -ot, de előtte lemagyarítottam a hungobungo által feltöltött online magyar repós JBart-al. De ebben sajnos maradt azért jobb esetben angol szöveg rosszabb esetben kínai (ebből kevés van). Igazából nem vészes ami fontos az magyar lett. A firm összességében véve nem tűnik rossznak, de túl sokat nem nyúztam, bár a Life elhiszem hogy jobb. Valaki be tudná linkelni, ha mégis szükségem lenne majd rá?
-
Mindreader
tag
válasz
Xabi78 #22591 üzenetére
Igen egy kicsit lustán állok a témához de most már elkezdtem utánajárogatni a dolgoknak, xda-t olvasgatni, meg letöltögetni mindent ami kellhet. Esetleg ebben az xda-s fórumban (első hozzászólás vége) linkelt romokat próbáltad már? Konkrétan ezekre gondolok: S124_maomi_Pu_mod vagy S110_Pu_mod. Érdemes egy ázsiai piacra szánt "kitakarított" S124-et felrakni?
-
-
Mindreader
tag
Szerintem egy pár napig próbálgatom a gyári ROM-al aztán majd kiderül. Viszont akkor linkelne nekem valaki egy megbízható ROM-ot amivel tényleg nem lesz gond. Ez szerintetek jó lehet: http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p770-6/
Erre magyar nyelvet hogyan tudnék feltenni? Nem én fogom használni majd a telót, szóval egyszer akarom jól megcsinálni, utólag már nem nagyon kéne hackelni.
-
Mindreader
tag
Nekem jövőhéten jön meg a minideal-től a P770-em. Akkor készülhetek én is a ROM cserére?
-
Mindreader
tag
Cubot telefonnal van valakinek tapasztalata?
-
Mindreader
tag
Van ezzel a Cubot telefonnal valakinek tapasztalata? [link] Eléggé megtetszett ez is. Ez szerintem még pont az a kezelhető méret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- 8300 mAh, maradhat?
- Analóg fényképezés
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest