-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteletem !
Ki segítene nekem ha megkérném szépen dual simes telefont válsztani..???! (2 T-s kártya menne bele)
-ár nekem mindegy cégre megy..
-nem akarok tepsit 4-4,3 col
-galaxy s4 mini tesztnél olvastam hogy van olyan is ami a két simet egyszerre használja függetlenül két rádios egység stbstb...
-jó fényképezőés akkor az álmok:
-esetleg stock android felület mint nexusoknál
-nem kínai gagyi minőségAmit még kérnékszépen hogy videó és teszt link is legyen benne mert mivel még sosem használtam két simes készüléket elég nehezen tudom elképzelni a müködését...
-galaxy s2 őt használok van android alap tapasztalat
Köszönöm szépen !!!
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Nagy Tisztelettel kérdezném, hogy egy Galaxy s4 mini Dual Sim-es telefon teljesen egyenértékű-e a sima 1 simes telefonnal. értem ez alatt hardver...kijelző..softveres tudásában..stb.stb.. ezt még ki is tudnám guglizni.. csupán működését nem tudom felfogni, hogy egyszerre két sim hogy különbözteti meg hogy melyikről ki hív hogy jelzi ? nem használtam még ilyet azért kérdezem.. ! pl T-s ről hívnak rózsaszín lesz, V-S ről néznek akkor meg piros ? hogy kell ezt elképzelni, mert egyi lyen telefon nekem menNNyország lenne..
Köszönöm a helpet !!! boccs lama kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest