-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esetleg ha valaki kíváncsi a szenvedésemre, és annak megoldására, akkor leírom. Hátha valaki ugyanígy jár. Nem kell 3 napot gondolkoznia, hanem talán rákeres, és megtalálja az írásomat.
Telefon ugrade, és lementettem az SMSeket és a telefonkönyvemet. A baj ott kezdődött, hogy az új telefonomon ha visszaimportáltam az elmentett sms-eket, akkor valamiért ugyanazon kapcsolaton belül külön szedte az elküldött és bejövő sms-eket, mintha külön személyről lett volna szó. A probléma oka az volt, hogy a régi telefonom okosabb volt mint az új. A régi észrevette, hogy a +3670xxxxxxx formátum helyett lehet használni a 0670xxxxxxx formátumot is, és a két telefonszám egy és ugyanaz. Az új telefon meg különálló telefonszámnak ismerte fel. Mintha más lenne a szám. Megoldás pedig az, hogy a lementett xml adatbázis szerkeszthető, és egyszerűen átírtam benne a telefonszámokat egy formátumra +36xxyyyyyyy. Így már minden rendben.
-
válasz
Turbobacsi #42560 üzenetére
Ezt is próbáltam már.
-
válasz
BigZolo #42556 üzenetére
Köszönöm, ez is benne volt a kipróbált dolgokban. Ha belépek a gmail fiókomba, ott látom is az SMS-eket egyben, vagyis látom hogy mint küldtem és mit kaptam ugyanannak a személynek. Viszont ha visszatöltöm telefonra, akkor már külön szedi bizonyos személyeknél a küldött és fogadott sms-eket. Én meg nem tudom ez miért van
-
Még mindig egyik telefonról másikra költözés.
Sajnos sehogy sem megy. Próbálom az SMS-eket átrakni, már vagy 4 féle módszerrel/programmal próbáltam, de visszaállításnál egyszerűen nem fűzi össze a bejövő és kimenő sms-eket. Mi a lóf@sz lehet, mert már nagyon ideges vagyok, hogy nem tudom használni az új telefonomat.
-
Sziasztok!
Megérkezett az új okosabb telefonom. Hogyan tudom a régi android 2 rendszeren lévő sms és telefonkönyvemet átrakni az új android 4 rendszerű telefonomra?
-
Ezeknél a telefonoknál (5" HD felbontás) elérhető valahogyan hogy jóval több ikon elférjen a kijelzőn? Mint pl. itt a képen lent.
-
Csak hogy visszataláljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- PlayStation 1 / 2
- Milyen monitort vegyek?
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest