-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esetleg ha valaki kíváncsi a szenvedésemre, és annak megoldására, akkor leírom. Hátha valaki ugyanígy jár. Nem kell 3 napot gondolkoznia, hanem talán rákeres, és megtalálja az írásomat.
Telefon ugrade, és lementettem az SMSeket és a telefonkönyvemet. A baj ott kezdődött, hogy az új telefonomon ha visszaimportáltam az elmentett sms-eket, akkor valamiért ugyanazon kapcsolaton belül külön szedte az elküldött és bejövő sms-eket, mintha külön személyről lett volna szó. A probléma oka az volt, hogy a régi telefonom okosabb volt mint az új. A régi észrevette, hogy a +3670xxxxxxx formátum helyett lehet használni a 0670xxxxxxx formátumot is, és a két telefonszám egy és ugyanaz. Az új telefon meg különálló telefonszámnak ismerte fel. Mintha más lenne a szám. Megoldás pedig az, hogy a lementett xml adatbázis szerkeszthető, és egyszerűen átírtam benne a telefonszámokat egy formátumra +36xxyyyyyyy. Így már minden rendben.
-
válasz
Turbobacsi #42560 üzenetére
Ezt is próbáltam már.
-
válasz
BigZolo #42556 üzenetére
Köszönöm, ez is benne volt a kipróbált dolgokban. Ha belépek a gmail fiókomba, ott látom is az SMS-eket egyben, vagyis látom hogy mint küldtem és mit kaptam ugyanannak a személynek. Viszont ha visszatöltöm telefonra, akkor már külön szedi bizonyos személyeknél a küldött és fogadott sms-eket. Én meg nem tudom ez miért van
-
Még mindig egyik telefonról másikra költözés.
Sajnos sehogy sem megy. Próbálom az SMS-eket átrakni, már vagy 4 féle módszerrel/programmal próbáltam, de visszaállításnál egyszerűen nem fűzi össze a bejövő és kimenő sms-eket. Mi a lóf@sz lehet, mert már nagyon ideges vagyok, hogy nem tudom használni az új telefonomat.
-
Sziasztok!
Megérkezett az új okosabb telefonom. Hogyan tudom a régi android 2 rendszeren lévő sms és telefonkönyvemet átrakni az új android 4 rendszerű telefonomra?
-
Ezeknél a telefonoknál (5" HD felbontás) elérhető valahogyan hogy jóval több ikon elférjen a kijelzőn? Mint pl. itt a képen lent.
-
Csak hogy visszataláljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Delta Force (2024)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- PayPal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest